News

Melania Trump, o Jackie Kennedy modernă în ţinuta ei de la Casa Albă

Melania Trump, o Jackie Kennedy modernă în ţinuta ei de la Casa Albă

President Donald Trump, Barron Trump and Melania Trump depart the White House in Washington, DC, on June 30, 2017. Photo by Olivier Douliery/ Abaca

Nu este nevoie ca Melania Trump să facă ceva senzaţional pentru a fi comentată în presă, ci doar să se facă văzută şi să se îmbrace frumos. Iar ultimul criteriu este mai mereu respectat de Prima Doamnă a Americii, cum s-a întâmplat, de exemplu, pe 30 iunie, când familia prezindenţială americană a fost fotografiată în timp ce ieşea din clădirea Casei Albe. Familia prezidenţială, în timp ce se îmbarca în elicopterul prezidenţial Fusta Melaniei a fost piesa de rezistenţă a ţinutei Preşedintele Donald Trump, împreună cu fiul său, Barron, şi cu Melania au fost surprinşi în timp ce se îndreptau spre elicopterul Marine One, care să-i ducă în Bedminster, New Jersey, acolo unde stau, în vacanţă, până astăzi.

Frumoasa soţie a lui Trump, în vârstă de 47 de ani, a fost mai surâzătoare ca oricând şi a arătat minunat în ţinuta ei de vară, compusă dintr-o cămaşă albă, o fustă cu talie înaltă şi imprimeu roşu pepit şi o pereche de pantofi albi Christian Louboutin.

Melania a fost foarte bine dispusă

Familia prezidenţială a apărut, aşadar, mai senină şi mai unită ca oricând, încercând oarecum să contrazică afirmaţiile unor prezentatori de la MSNBC, care au declarat că Melania stă cu Donald doar de dragul lui Barron şi că aceasta are cel mai îngrozitor job din lume.

Foto: hepta