News

Melania Trump, o nouă lecţie de eleganţă de Ziua Independenţei SUA. Totuşi, rochia ei de 2.500 de dolari n-a scăpat de critici

Melania Trump, o nouă lecţie de eleganţă de Ziua Independenţei SUA. Totuşi, rochia ei de 2.500 de dolari n-a scăpat de critici camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Melania Trump a făcut furori şi anul acesta de Ziua Independenţei SUA. A purtat o rochie de 2.500 de dolari, dar criticii nu au scutit-o de remarci răutăcioase, le-au făcut, iar ei nu i-au picat prea bine. 

Chiar dacă la nivel mondial încă suntem sub ameninţarea coronavirusului, Donald Trump a permis organizarea evenimentelor mari, de 4 iulie, de Ziua Independenţei SUA acesta a luat parte la festivităţi. Acolo a făcut declaraţii neaşteptate: "Împreună vom lupta pentru visul american şi îl vom apăra pentru a proteja şi a păstra modul de viaţă american care a început în 1492 când Columb a descoperit America. (...) Nu vom permite niciodată unei mulţimi supărate să ne dărâme statuile, să ne şteargă istorie, să ne îndoctrineze copiii sau să calce în picioare libertăţile noastre", a declarat liderul de la Casa Albă.

Alături, el a avut-o pe Melania Trump. Prima Doamnă a Americii a avut o ţinută impecabilă şi de data aceasta. Ştim că aceasta adoptă ţinute simple, dar foarte elegante, aşa a făcut şi acum când a apărut îmbrăcată într-o rochie albă, creată de Alexander McQueen în colaborare cu studenţii de la arte din Londra. Articolul vestimentar costă aproximativ 2.500 de dolari. În picioare a ales pantofii ei preferaţi semnaţi de Christian Louboutin. 

Totuşi, chiar dacă Prima Doamnă a avut o apariţie perfectă, ea nu a scăpat de gurile răutăcioşilor, de cei care o critică de fiecare dată când apare în public. S-au legat acum de imprimeul rochiei. Au spus că Melania Trump a ales o rochie 'desenată cu marker-ul'. Ce-i drept, rochia aleasă de aceasta are trasate linii neregulate, de diferite grosimi pe toată lungimea materialului. 

Alţii, mai glumeţi, au spus: "Donald Trump s-a plictisit şi i-a desenat rochia albă a Melaniei cu un marker în avionul Air Force One"

În 2001 a pozat goală în avionul lui Donald Trump, iar în 2005 s-a căsătorit cu el. Viaţa Melaniei Trump la 50 de ani

Are 50 de ani acum, e soţia preşedintelui Statelor Unite, are un băiat de care e mândră, dar care e viaţa Melaniei Trump dincolo de camerele de filmat, de apariţiile oficiale? Ziua de 26 aprilie are mare însemnătate în familia presedintelui Statelor Unite. Donald Trump şi-a sărbătorit sau nu soţia în izolare? Melania Trump a împlinit anul acesta 50 de ani. Prima Doamnă a Statelor Unite are o poveste impresionantă de viaţă, este singura soţie de preşedinte care a pozat complet goală.

Pe când avea numai 16 ani, Melanija Knavs, începea să cocheteze cu industria modellingului. Era influenţată în mare parte de mama sa, Amalija Knavs, care era creatoare de modă. A avut imediat succes şi a colaborat cu agenţii prestigioase, iar peste numai 10 ani, la 26, Melania se mutase deja la New York şi îşi schimbase numele. A devenit Melania Knauss!

Foto: Facebook

Modifică Setările