News

Melania Trump, primele declaraţii despre infectarea cu coronavirus. Şi Barron, fiul ei, a fost testat pozitiv

Melania Trump, primele declaraţii despre infectarea cu coronavirus. Şi Barron, fiul ei, a fost testat pozitiv camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Pe 2 octombrie s-a aflat că Donald Trump, preşedintele Americii, şi Melania sunt infectaţi cu coronavirus. Prima Doamnă nu a făcut atunci nicio declaraţie, acum a dat primele detalii, dar a şi dezvăluit că Barron, fiul lor de 14 ani, a fost testat pozitiv. 

Fiul lui Donald Trump şi al Melaniei Trump, Barron, a avut COVID-19. Anunţul a fost făcut de prima doamnă a Statelor Unite, pe pagina Casei Albe. "Din fericire, este un adolescent puternic şi nu a prezentat nici un simptom", a scris Melania. În vârstă de 14 ani, Barron Trump s-a recuperat rapid, iar testele ulterioare au ieşit negative.

Melania Trump, primele declaraţii după infectarea cu coronavirus

Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii a păstrat tăcerea până acum, când a postat pe site-ul Casei Albe un întreg eseu, în care relatează experienta sa cu noul coronavirus. La două săptămâni distanţă de la primul test pozitiv, Melania Trump susţine că acum rezultatul ei a fost negativ, la fel ca al soţului său, Donald Trump. Prima doamnă povesteşte că simptomele sale au fost uşoare.

"Am fost foarte norocosă deoarece eu am avut simptome minime, deşi m-a lovit dintr-o dată şi părea să fie precum un roller coaster de simptome în zilele de după. Am experimentat dureri corporale, tuse şi dureri de cap şi m-am simţit extrem de obosită de cele mai multe ori. Am ales să merg pe un tratament simplu, optând mai mult pentru vitamine şi mâncare sănătoasă. Am avut parte de un sprijin important şi întotdeauna vom fi recunoscători pentru îngrijirea medicală şi discreţia profesională pe care am primit-o de la Dr. Conley şi echipa sa.

A fost un sentiment necunoscut pentru mine să fiu pacient în loc de o persoană care încearcă să încurajeze naţiunea noastră să rămână sănătoasă şi în siguranţă. Mi-am dat seama de tot ce poate face COVID-19. "

Foto: Profimedia

Modifică Setările