News

Melania Trump revine în forţă cu un look şic de vară!

Melania Trump revine în forţă cu un look şic de vară!

N-am mai văzut-o pe Melania Trump la braţul lui Donald de mai bine de o săptămână, aşa că apariţia sa de ieri a fost una binevenită pentru fanii stilului acesteia. Melania şi Donald la plecarea de la Casa Albă Prima Doamnă a ales o rochie Monique Lhuillier Iar Prima Doamnă în vârstă de 47 de ani nu a dezamăgit, alegând pentru o vizită alături de preşedintele american în localitatea Youngstown din Ohio o rochie cât se poate de văratică, roz cu broderie florală şi cu model midi, bineînţeles.

Creaţia aparţine casei Monique Lhuillier şi are valoarea de 1.795 de dolari, iar pantofii roz cu care şi-a accesorizat ţinuta sunt creaţi, evident, de Christian Louboutin.

Cei doi au apărut mai relaxaţi ca niciodată la evenimentul din Ohio
Prima Doamnă a fost o apariţie elegantă, ca de obicei

Ba mai mult, Prima Doamnă a Americii a părut mai relaxată şi mai veselă decât de obicei la braţul soţului ei, între cei doi existând chiar mai multe momente de afecţiune la mitingul organizat în sala de conferinţe din Ohio.

Donald Trump, în schimb, s-a menţinut fidel ţintei lui tradiţionale, alcătuite dintr-un costum cu model desuet şi o cravată prea lungă pentru a fi catalogată ca fiind elegantă.

Foto: Hepta, Getty Images