Fashion

Melania Trump, rochie tribut la plecarea spre Marea Britanie. Ce ”motive” londoneze se regăsesc pe rochie Gucci purtată? FOTO

Melania Trump, rochie tribut la plecarea spre Marea Britanie. Ce ”motive” londoneze se regăsesc pe rochie Gucci purtată? FOTO camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Preşedintele american  Donald Trump şi soţia lui, Melania, s-au îmbarcat azi-dimineaţă în Air Force One pentru vizita de stat de trei zile în Marea Britanie.

Şi cum vizita are o însemnătate aparte, ne aşteptăm să vedem o adevărată paradă a rochiilor purtate de prima-doamnă a Statelor Unite ale Americii. Pentru plecarea înspre Londra, de exemplu, Melania Trump a purtat o rochie Gucci, în valoare de 4,400 de dolari, pe care se regăsesc motive londoneze.

Rochia primăvăratică, midi, prezenta un imprimeu cu London Bridge, Big Ben şi House of Parliament, obiective turistice cunoscute din Londra. A fost, fără doar şi poate, o mişcare strategică din partea primei doamne pentru a impresiona poporul londonez. Abia aşteptăm să vedem ce ţinute va purta la întâlnirea cu Regina Elisabeta şi la banchetele date în cinstea cuplului prezidenţial.

Amintim că vizita va dura trei zile, timp în care Prinţul Charles, Prinţul Andrew, dar şi Theresa May, vor fi gazde pentru Melania şi Donald Trump. În seara aceasta, suverana Marii Britanii va organiza un banchet de stat, la Palatul Buckingham, în cinstea lor. Sunt aşteptaţi şi Kate Middleton şi Prinţul William, dar şi Prinţul Harry şi alţi membri ai Casei Regale Britanice.