Gossip

Melanie Brown a uitat de propria ei soră

Pentru fosta Spice Girl, Anglia maternă ar putea ajunge un capitol închis.Un capitol care-i include pe părinţii şi pe sora ei, de care Mel s-a înstrăinat iremediabil.

A început o viaţă nouă în Australia şi totul îi merge iar ca pe roate, ca-n zilele bune din era Spice Girls. Este în juriul unei emisiuni de succes, „X Factor“, banii îi curg lin în conturi şi are, pe deasupra, un soţ şi trei fiice frumoase cu care să cutreiere plajele din Syd­ney. Şi, cum totul s-a aşezat atât de frumos pentru Melanie Brown la Antipozi, de ce şi-ar strica Zen-ul cu problemele altora? Chiar dacă cei despre care vorbim sunt rudele ei din Marea Britanie! Mai exact, sora mai mică a mulatrei, Danielle Brown (34), care trece printr-o despărţire dureroasă şi are nevoie acum, mai mult ca oricând, de o prietenă. Căci, aşa cum a mărturisit într-un interviu recent pentru OK! Marea Britanie, Danielle a fost părăsită de logodni­cul său, George Lee, tatăl celor doi copii ai ei, cu doar câteva zile înainte de nuntă. „Îmi doream ca Mel să fie lângă mine şi să mă îmbrăţişeze. Mi-ar fi plăcut asta mai mult ca orice“, spune sora lui Scary Spice. Din păcate, pe Mel aceste cuvinte o lasă rece, căci se împlinesc patru ani de când vedeta s-a în­străinat de părinţii şi de sora ei, din cauză că aceştia nu-l acceptă pe soţul său.

Motive ar avea ei, căci producătorul de film Stephen Belafonte are un trecut cam tul­bure. În 2003, acesta a fost obligat prin lege să ur­meze un program împotriva violenţei domestice, după ce a pledat vinovat la acuzaţia că şi-a bătut fosta iubită, pe Nicole Contreras. Iar Danielle se pare că n-a uitat de aceste obiceiuri ale cumnatului ei, despre care n-are nimic bun de spus: „Stephen este posesiv şi rău“. În primăvară, când îşi pregătea nunta acum anulată, Danielle a declarat că-şi do­reşte foarte mult ca sora ei să fie de faţă în ziua sa cea mare. Cu o condiţie: să vină singură! „Stephen nu este invitat. Nu vreau să fiu în apropierea ace­lui bărbat!“ Evident, Mel crede că soţul ei este, de fapt, neînţeles. „Ei încearcă să-i creeze o imagine de bărbat agresiv, care loveşte femeile. Dar, dacă citiţi rapoartele poliţiei, nu scrie nicăieri că a bătut o femeie.“

Punctul maxim al neînţelegerilor dintre surori a fost atins, însă, în luna martie, când Danielle s-a întrebat public, a se citi pe Twitter, dacă sora ei mai e în toate minţile, iar copiii ei în siguranţă. Asta după ce Melanie a postat, tot pe Twitter, unde altundeva, următorul atac la sora ei: „Familia şi banii nu fac casă bună. Du-te şi vinde altă poveste! Este păcat c-ai ajuns aşa din cauza ba­nilor“, mesaj însoţit de un link la un interviu dat de Danielle despre cumnatul ei. Fosta Spice Girl susţine, totuşi, că nu ea a scris aşa ceva şi că cineva i-a spart contul. „Sora mea nici măcar nu mi-a cerut vreodată bani. O iubesc foarte mult. Nu m-aş certa niciodată cu ea pe Twitter.“ În acest timp, mama cântăreţei, Andrea Brown, tânjeşte s-o vadă pe ne­poata ei cea mică, micuţa Madison, în vârstă de un an. Dar Melanie a uitat şi de mamă, şi de tată, când a trebuit să aleagă o tabără în această luptă surdă cu propriile rude. „Îmi iubesc familia, dar pe pri­mul loc pun propria familie“, spune Melanie, care insistă că Belafonte este un soţ şi un tată minunat. „Am încredere în el 100%. Poate fi un pic cam ţăcă­nit, dar aşa sunt şi eu.“ Sperăm ca această nebunie a soţului ei să nu se lase, totuşi, şi cu vânătăi.

Foto: guliver/splash news/rex features

Comentarii

Articole asemănătoare

The Muppets show

News

The Muppets show

Beauty

Cât de slab e prea slab?

Modifică Setările