News

Melanie Griffith a încercat să-l seducă pe Alec Baldwin. Cum a refuzat-o actorul pe fosta lui Antonio Banderas?

Melanie Griffith a încercat să-l seducă pe Alec Baldwin. Cum a refuzat-o actorul pe fosta lui Antonio Banderas? camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Viaţa amoroasă a actriţei Melanie Griffith a fost destul de tumultuoasă. Pe lângă cele patru mariaje, actriţa a avut şi câteva idile pasagere. Nu cu Alec Baldwin, însă, căci actorul a respins-o.

Sinceră cum o ştim, mama Dakotei Johnson şi-a amintit că a încercat să-l seducă pe co-starul ei pe platourile de filmare ale peliculei ”Working Girl”. Chipurile, Alec Baldwin juca rolul iubitului infidel când lui Melanie i s-au aprins călcâiele după el. Din păcate, situaţia n-a fost reciprocă.

”Alec Baldwin este fermecător şi atrăgător, mi se pusese pata pe el. Dar el n-a vrut să iasă cu mine. Eu îi spuneam: ”Haide, te rog, să avem o relaţie amoroasă”. Dar nu, Alec mi-a spus: ”Nu pot să fac asta cu persoanele cu care lucrez”. A fost adorabil”, a mărturisit actriţa într-un interviu cu The Hollywood Reporter, care a marcat aniversarea de 30 de ani a celebrei pelicule.