News

Melanie Griffith: "Chirurgia plastică mi-a distrus faţa!"

Melanie Griffith: "Chirurgia plastică mi-a distrus faţa!"

Actriţa de 59 de ani a acordat cel mai sincer interviu pentru Porter Magazine Melanie recunoaşte că a exagerat cu chirurgia plastică. "Nu mi-am dat seama de efectul operaţiilor estetice până n-am auzit oamenii în jurul meu întrebându-se: Dumnezeule, ce şi-a făcut la faţă?! M-au durut îngrozitor aceste cuvinte. Atunci m-am dus la un alt doctor, care a început proceduri de dizolvare a substanţei pe care mi-o injectase doctoriţa la care apelasem iniţial. Să sperăm că acum arăt mai normal", a declarat Melanie.

Actriţa a vorbit şi despre viaţa personală, amintindu-şi cum a intrat pentru prima dată la dezalcoolizare în 1988. "Don Johnson m-a aşteptat când am ieşit din clinică", a povestit ea despre momentul în care s-a împăcat cu actorul, dându-şi o nouă şansă. "Împăcarea cu el a fost cel mai firesc lucru". Recăsătoriţi în 1989, s-au depărţit definitiv cinci ani mai târziu. După doi ani, Melanie se căsătorea cu Antonio Banderas... "Cred că parte din motivul pentru care mariajul meu cu Antonio s-a destrămat a fost că eu am rămas pur şi simplu blocată în problemele mele. Nu am mai reuşit să ies. Nimeni nu a fost de vină. Eu am avut acest blocaj în temerile mele. Şi nu voi mai lăsa asta să se întâmple niciodată. Vreau să mă bucur cu adevărat de viaţă!"

Actriţa şi-a deschis sufletul pentru Porter Magazine.

Melanie a ţinut să menţioneze, însă, că şi-a dat silinţa ca toate probleme ei să nu-i afecteze copiii: Alexander Bauer, 31, Dakota Johnson, 27, şi Stella Banderas, 20. "Am fost o mamă în stare funcţională chiar dacă am avut probleme cu alcoolul. Nu am fost genul prăbuşit pe podea, în comă alcoolică. Poate că n-am făcut unele lucruri pe care trebuia să le fac, dar în cea mai mare parte a timpului am fost alături de copiii mei."

Melanie a povestit în interviu şi despre surprinzătoarea prietenie pe care o are cu... Kriss Jenner.

Foto: arhivă, Porter

Modifică Setările