News

Melanie Griffith, femeie de casă... nouă!

Melanie Griffith, femeie de casă... nouă!

La o lună şi jumătate de la finalizarea divorţului de Antonio Banders, vedeta face ceea ce s-ar putea numi o mişcare imobiliară de PR: s-a mutat într-o reşedinţă menită să transmită mai mult decât poate locatara – independenţă şi fericire!

Hollywood Hills2

Chiar dacă Banderas era jumătatea muncitoa­re şi producătoare de finanţe, cel puţin de-o bună vreme încoace, a faimosului cuplu des­trămat, Melanie Griffith ţine la etichetă. Astfel că după ce ea şi Antonio şi-au vândut reşedinţa conjugală cu aproa­pe 16 milioane de dolari, nu se făcea ca proaspăt divorţata actriţă de 58 de ani să se mute într-o locuinţă modestă. Asta i-ar fi afectat şi mai mult imaginea, cu atât mai mult cu cât fostul soţ e deja pe un nou drum, cu mai tânăra iubită Nicole Kimpel.

2B1260BB00000578-3184187-Right_this_way_Colorful_tiles_line_the_pathway_to_the_front_door-a-64_1438634527766

Aşadar, Melanie a căutat întocmai o casă cu care să facă înconjurul lumii în ştiri: o vilă în stil spaniol, cu podele din lemn scump şi o curte pavată cu teracotă, cu lambriuri şi scări cu plăci ceramice pictate multicolor, chiar pe dealurile Hollywoodului. Casa are pa­tru dormitoare, cinematograf, spaţiu de baschet şi piscină, pentru care plăteşte, într-un gest extravagant, o chirie de 50.000 de dolari pe lună (cu un contract pe doi ani).

Hollywood Hills5

Altfel spus, o declaraţie de independenţă şi vanitate chiar în buricul târgului. O casă făcută pentru ca Mela­nie să revină în sânul mondenităţilor şi să invite crema Hollywoodului la serate. Căci zonele de entertainment ale vilei sunt numeroase, inclusiv una de barbeque afară, dar şi două splendide living room-uri – unul decorat cla­sic, în nuanţe de crem şi argintiu, cu un uriaş pian negru într-un colţ, altul cu accente orientale şi un romantic şe­mineu.

Hollywood Hills9

Proprietatea are şi o grădină fermecătoare, dar şi o casă de oaspeţi. Este, în acelaşi timp, şi o casă căreia nu-i mai lipseşte decât un bărbat. E drept, reşedinţa e atât de atrăgătoare, încât s-ar putea dovedi irezistibilă pentru un bărbat mult mai tânăr, cu dorinţe de lansare la Hollywo­od. Iar sindromul toy boy-ismului post-divorţ este larg răspândit în Cetatea Filmului!

Hollywood Hills17

foto: guliver/getty images, www. mls.com

Modifică Setările