News

Melodiile pe care să le asculţi atunci când joci la cazino. Playlist-ul unui gambler!

Melodiile pe care să le asculţi atunci când joci la cazino. Playlist-ul unui gambler!

Indiferent de locul sau momentul în care îţi place să te distrezi într-un cazino online, întotdeauna este util să ai la îndemână un playlist cu melodiile preferate. Ascultând melodiile care te relaxează, sau care, dimpotrivă, te energizează, vei avea o stare de spirit potrivită pentru un câştigător. Pentru aceia dintre voi care poate nu au un playlist pentru reprizele la cazino, am elaborat o listă cu 10 propuneri de melodii.

Indiferent care este muzica ta preferată sau ce îţi place să joci într-un cazino online, nu uita să alegi întotdeauna acele cazinouri care oferă jucătorilor promoţii de nou venit, bonus fara depunere, rotiri gratuite şi alte beneficii care te pot ajuta să-ţi creşti şansele de câştig.

 

1. Elvis Presley - Viva Las Vegas

Ce fel de playlist ar fi unul fără emblematica piesă „Viva Las Vegas” a regelui Elvis Presley, regele rock'n'roll-ului? Această melodie te va aduce cu siguranţă în starea de spirit potrivită pentru a arunca zarurile şi pentru a te distra. Versurile te vor face să iubeşti atmosfera pe care tocmai tu ţi-o creezi acasă şi te vei putea simţi la fel ca într-un cazino real.

 

2. Lil Nas X - Old Town Road (remix feat Billy Ray Cyrus)

Ştiai că anumite melodii pot influenţa modul în care jucăm? Ei bine, este posibil, iar acest lucru se datorează faptului că atât muzica, cât şi jocurile de noroc online ne oferă o stare de bine, de bucurie! Nu putem să nu recunoaştem că melodia lui Lil Nas X ne face să ne duce cu gândul la potenţialele câştiguri. Acest hit a petrecut 19 săptămâni consecutive pe locul locul 1 în SUA şi 10 săptămâni în Top 3 din Marea Britanie. Melodia este perfectă pentru a crea o atmosferă distractivă, mai ales dacă eşti pasionat de sloturi cu temă country, deoarece videoclipul piesei prezintă cei doi protagonişti în ipostaze de cowboy.

3. Motorhead - The Ace of Spades

„Câştigi uneori, pierzi uneori”, „Plăcerea este în joc” şi „Singura carte de care am nevoie este asul de inimă neagră” sunt toate versuri din această populară melodie Motorhead numită „The Ace of Spades”. Aceasta este a treia propunere din listă care îţi da un chef nebun să cânţi şi poate chiar să câştigi câteva combinaţii. Ian Fraser „Lemmy” Kilmister a fost inspirat de unele dintre barurile din Londra, unde obişnuia să joace slot machine. 

 

4. Johnny Cash şi Kenny Rogers - The Gambler

Cântată de legendarul interpret, compozitor, muzician, actor şi autor american de country şi blues, Johnny Cash, şi de Kenny Rogers, piesa „The Gambler” este plină de sfaturi despre jocuri de noroc pe care le-ai putea lua şi folosi chiar şi în ziua de azi. Lansată în 1978 pe albumul Gone Girl, această melodie country spune aşa:  „Trebuia să ştii când să le ţii; să ştiu când să le pliaţi, să ştiţi când să vă îndepărtaţi şi să ştiţi când să fugiţi.”

 

5. Tom Waits - On The Nickel

Numărul 5 pe lista noastră este al cântăreţului şi compozitorului californian, Tom Waits, cu „On The Nickel”. Waits face trimitere la „un loc în care o culoare regală nu poate bate niciodată o pereche” şi se referă la a 5-a stradă din Los Angeles, cunoscută ca acasă pentru cei oprimaţi în acea perioadă. În mod inteligent, Waits ne aminteşte că majoritatea jocurilor vor avea câştigători şi învinşi, în ambele jocuri, dar şi în viaţa reală.

 

6. The Rolling Stones - Tumbling dice

Ce fel de playlist ar fi aceasta dacă nu am avea o piesă Rolling Stones? Scris de legendele rock, Mick Jagger şi Keith Richards, „Tumbling Dice” este un cântec despre un jucător care nu este fidel niciunui partener. A fost o piesă lansată în anii 70 şi are un ritm albastru distractiv. Este un mare succes din toate timpurile.

 

7. The Animals - The House of the Rising Sun

Una dintre cele mai populare melodii ale copilăriei noastre, „The House of the Rising Sun” este un hit al formaţiei The Animals. Cu aceste celebre versuri „Mama mea, ea era croitoreasă, a cusut aceşti blugi, tatăl meu era un jucător de gambling în New Orleans”, cântecul te va învârti în scaunul tău. Melodia este încă un mare hit chiar şi succes astăzi, cu 354.039.491 de piese pe Spotify începând cu 31 decembrie 2019. 

 

8. Madonna - Gambler

Melodia Madonnei descrie o viaţă plină de aventuri şi, în acelaşi timp, de risc, la fel ca jocurile de noroc. Este o melodie disco-punk plină de synth-pop distractiv.

 

9. Lady Gaga - Poker Face

Sigur, acesta este un cântec mai mult despre romantism şi păstrarea unei feţe de poker, astfel încât emoţiile să nu poată fi citite, însă amatorilor de gambling cu siguranţă această melodie le va crea o poftă nebună de joc.

 

10. The Jack - AC / DC

Piesa spune ca „Faţa de poker era numele ei, faţa de poker era natura ei ...” Această melodie are puterea de a te ridica de pe scaun. Nu este cazul să treci peste ea la următoarea ta vizită într-un cazino online!

 

Este greu să alegi doar 10 piese pentru, deoarece există atât de multe melodii potrivite pentru reprizele de gambling. Gândeşte-te la “Luck be a Lady Tonight” şi “Desperado” cântate de Eagles. Tu ce melodii preferi atunci când te distrezi cu jocuri de noroc?

Comentarii

Modifică Setările