Vedete

Membru nou în familia Irinei şi a lui Răzvan Fodor: "Încă o fetiţă în casă şi în familia noastră"

Membru nou în familia Irinei şi a lui Răzvan Fodor: "Încă o fetiţă în casă şi în familia noastră" camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Familia lor s-a mărit! Da, nu este o glumă! Cei doi fericiţi părinţi au o nouă fetiţă în familie! Despre cine e vorba?

Răzvan Fodor şi Irina au o căsnicie frumoasă de ani de zile...mai exact de peste 10 ani. Au şi o fetiţă de care sunt tare mândri. Dar al doilea copil? Când vine pe lume? Irina: "Ne-am tot gândit, dar trebuie să recunoaştem că ne e bine aşa, a crescut Diana, am devenit uşor egoişti, avem vacanţele noastre." Răzvan: "Ea are vârsta, acum se fac copiii de la 30 în sus. La mine e problema. (râde) Nu că aş fi bătrânel, dar la 45 de ani, încă un copil, nu ştiu, sincer... E în pom treaba asta."

Iată că acum au un nou membru în familie. Nu este vorba despre un copil, ci despre căţeluşa Luna. Răzvan Fodor a scris pe Instagram: "După 3 ani de negocieri, multă documentare și multe gânduri, am lăsat garda jos în fața argumentelor. Luna, bine ai venit în familia noastră!"

Şi Irina Fodor e foarte încântată: "Încă o fetiţă în casa şi familia noastră! O să îi punem creierii lui @razvan_fodor pe bigudiuri!"

Cum a cucerit-o Răzvan Fodor pe Irina, soţia lui: "Aproape 4 luni am alergat-o cu patul"

Formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România de aproximativ 10 ani de zile. Răzvan Fodor a povestit cum a încercat să îşi cucerească soţia, iar ea era cea care îl ţinea în aşteptare. Irina şi Răzvan Fodor au reintrat în atenţia publicului mai ales după ce el a câştigat finala Asia Express alături de Sorin Bontea. O serie de poveşti amuzante au ieşit la iveală şi depre căsnicia lui. S-a aflat cum a încercat să îşi cucerească soţia. Ea avea 19 ani când l-a cunoscut pe Răzvan Fodor. Era studentă la Facultatea de Jurnalism, iar cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare de la Buftea. Ea făcea figuraţie, iar el juca într-o telenovelă.

S-au îndrăgostit pe loc unul pe altul, dar a durat ceva timp până şi-au dezvăluit adevăratele sentimente. Răzvan Fodor a povestit în emisiunea "De Speak firu-n patru" de pe Youtube că el a fost cel care s-a ţinut după Irina şi a insistat câteva luni până când ea să cedeze.

Foto: Facebook, Instagram

Modifică Setările