News

Merge pe 40 de ani şi adoptă rochii cu lungimi de puştoaică. Noi spunem că-i stă bine!

Merge pe 40 de ani şi adoptă rochii cu lungimi de puştoaică. Noi spunem că-i stă bine!

New York, NY - *EXCLUSIVE* - Katie Holmes is looking pretty and summery in a short, floral print dress that shows off her long legs. The willowy actress, who was out shopping, accessorized her look with black ballet flats and a Prada handbag. Pictured: Katie Holmes BACKGRID USA 9 JUNE 2018 USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Este o ipostază în care am văzut-o foarte rar pe actriţa de 39 de ani. În ultima perioadă, cel puţin, căci nu este un look cu care Katie Holmes să ne fi obişnuit. Sau, mai bine zis, o lungime a rochiei: cea de mini extrem.

S-a întâmplat într-o zi călduroasă, pe străzile din New York, acolo unde fosta nevastă a lui Tom Cruise a fost fotografiată oprind şi urcându-se, apoi, într-un taxi.

Un mini extrem pentru Katie
Picioarele tonifiate ale actriţei

Aceasta a abordat o rochie albă extrem de scurtă, cu print floral, accesorizată cu o pereche de balerini negri şi o geantă în acelaşi ton, de la Prada.

Lungimea rochiei lui Katie a lăsat la vedere nişte picioare destul de tonifiate ale actriţei, deşi este evident că aceasta nu este adepta sportului regulat. Am putea spune că genele lucrează, încă, în favoarea lui Katie Holmes.

Un look vesel

Tu ce părere ai: i se potriveşte vedetei de 39 de ani acest look de puştoaică?

Foto: Hepta

Modifică Setările