Gossip

Meryl Streep, în pragul divorţului?

Meryl Streep, în pragul divorţului?

O aventură din tinereţe a actriţei americane cu actorul Jack Nicholson a reaprins un scandal mai vechi între aceasta şi soţul ei, Don Gummer. Iar conflictul dintre ei pare de nerezolvat.

Meryl Streep şi sculptorul Don Gummer păreau să aibă una dintre cele mai solide căsnicii de la Hollywood. Asta până de curând, când actorul Jack Nicholson a povestit într-o carte biografică aventura lor. Acesta a afirmat că a făcut sex cu Meryl în rulota de filmare, când au turnat împreună pentru filmul "Iarba răului", în urmă cu 26 de ani, potrivit monitorulexpres.ro.

„Cartea lui Nicholson a deschis răni vechi. Meryl şi Don se ceartă îngrozitor şi abia îşi mai vorbesc“, a povestit o sursă din apropierea cuplului.

Meryl, de trei ori premiată de Academia Americană de Film, este din nou nominalizată la Oscar şi acesta ar fi, chipurile, motivul pentru care soţul ei n-ar fi depus încă actele de divorţ. Actriţa îl imploră să o ierte, însă certurile dintre ei au devenit insuportabile, mai spune sursa citată de „National Enquirer“.

Meryl şi Don au patru copii: Henry (34), Mamie (29), Grace (27) şi Louisa (22).

Foto: Wenn

Modifică Setările