News

Meryl Streep şi Anna Wintour, înrudite. Care-i gradul lor de rudenie?

Meryl Streep şi Anna Wintour, înrudite. Care-i gradul lor de rudenie? camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Binecunoscuta actriţă şi redactorul-şef al revistei Vogue au multe în comun! Dar nu numai moda le leagă pe cele două vedete, ci şi strămoşii lor...


Câştigătoarea Oscarului este una dintre cele mai versatile actriţe de la Hollywood, iar jurnalista, un influencer care dă tonul în fashion la nivel mondial. Însă, în afara pasiunii lor pentru Prada şi Paris, cele două staruri internaţionale împart aceleaşi gene. Streep şi Wintour sunt înrudite! Dar cel mai probabil că actriţa n-a ştiut asta când a acceptat să joace în "The Devil Wears Prada", film care ar portretiza-o pe Anna fix aşa cum este ea în redacţia Vogue.


În momentul în care Meryl a început să interpreteze personajul Miranda Priestly, bănuim cu toţii că a luat-o ca sursă de inspiraţie pe Anna Wintour, însă cine s-ar fi gândit că pe cele două le leagă ceva mai mult decât proiectele lor profesionale?!


Meryl şi Anna nu au stat niciodată prea mult de vorbă, reuşind să facă acest lucru abia în 2017, când şi-au dat amândouă seama că se pot înţelege de minune. Să fie oare „de vină” faptul că sunt înrudite?!...


Conform unei cercetări amănunţite realizate de specialişti, Streep şi Wintour sunt verişoare! A-listerul hollywoodian şi redactorul-şef de la Vogue sunt înrudite prin strămoşi comuni proveniţi din partea maternă a familiei.

William Wilberfoss Smith Jr., care s-a născut în 1669, a fost străbunicul de-al şaptelea atât al lui Meryl, cât şi al Annei şi a fost însurat cu o anume Agnes Mary Crosdale, după cum ne informează Pop Crush. Crosdale a văzut lumina zilei în Yorkshire, Marea Britanie, dar a imigrat în Statele Unite, unde şi-a întâlnit viitorul soţ, iar restul e istorie, după cum se spune.


Nu degeaba au amândouă personalităţi puternice şi o anume prospeţime a tenului chiar şi după prima tinereţe! Fac parte în aceeaşi familie! Niciuna dintre ele nu a vorbit vreodată, în mod public, despre înrudirea lor, probabil că nici măcar nu sunt la curent cu ea, însă un lucru e sigur – cele două se înţeleg de minune!
În timpul unei conversaţii din 2017, care poate fi găsită şi pe YouTube, redactorul-şef al ediţiei americane a revistei Vogue a întrebat-o pe Streep care a fost personajul feminin cel mai dificil de jucat pentru ea, la care Meryl a răspuns: „Păi, să spun...?” Iar actriţa a fost întreruptă imediat: „Nu, nu! Nu vorbim despre aşa ceva!”, i-a tăiat-o destul de brutal Wintour. Hm! Noroc că actriţa a precizat că personajul Miranda Priestley a fost inspirat de bărbaţi şi nu de o femeie, că altfel intram la idei!... Păi, serios acum, chiar aşa să te porţi cu verişoara ta?!...

Foto - Profimedia

 

Modifică Setările