News

Mesaj pentru soţul lui Mel B: „Sper să arzi în focurile iadului!“

Mesaj pentru soţul lui Mel B: „Sper să arzi în focurile iadului!“

attends the 2015 Jaguar Land Rover British Academy Britannia Awards presented by American Airlines at The Beverly Hilton Hotel on October 30, 2015 in Beverly Hills, California.

În cel mai urât divorţ de celebrităţi din această perioadă, cel dintre Mel B şi soţul ei, Stephen Belafonte, aflăm în fiecare zi amănunte greţoase.

Iar acestea îl au în prim-plan pe producătorul muzical descris de fosta Spice Girl ca fiind abuziv şi obsedat sexual.

Mel B şi Stephen Belafonte divorţează după zece ani de mariaj

Ei bine, azi, sora lui Melanie, Danielle Brown, a postat un mesaj foarte virulent pe Instagram la adresa fostului ei cumnat, pe care l-a acuzat că este un bătăuş de femei şi un psihopat.

„Opt ani de telefoane abuzive în care mie şi mamei mele ni se spunea că n-o vom mai vedea pe Melanie niciodată. Acum, râd şi sărbătoresc faptul că n-ai avut dreptate“, îşi începe mesajul sora mai mică a vedetei din Spice Girls.

„Eşti un bărbat demn de milă. Sper să putrezeşti în închisoare şi să arzi în iad!“, îşi continuă sora lui Mel postarea foarte dură.

Hashtagurile care au însoţit postarea lui Danielle pe Instagram sunt şi ele cât se poate de revelatoare: #wifebeater #physcopath #animalkiller #abuser #eventslocker #moneylaundering #fraud #criminal #adultery #kidnap #attemptedmuder #firearm #controling #violent #evil #devilman #gotmysistersback #united #mydadisdancinginhisgrave #dontmesswiththebrowns.

Reacţia surorii lui Mel este de înţeles, având în vedere că Mel a rupt orice legătură cu familia ei încă din 2008, după ce aceasta nu a fost de acord cu legătura ei cu Stephen, cu care s-a căsătorit în 2007.

Vânătăile expuse în fotografii ataşate la cererea de divorţ

Odată cu depunerea actelor de divorţ, Mel s-a împăcat cu sora şi mama ei, artista pierzându-şi, însă, tatăl, care a murit de cancer luna trecută.