News

Mesajele de “Adio!” postate online de celebrităţi înainte de a-şi lua viaţa

Mesajele de “Adio!” postate online de celebrităţi înainte de a-şi lua viaţa

Au luat decizia de a-şi încheia socotelile cu viaţa, iar, înainte de-a recurge la gestul extrem, au adresat un ultim mesaj tuturor celor care le-au fost aproape în timpul vieţii. Iată ce au scris online sinucigaşii de la Hollywood!

Robin Williams

Actorul care ne-a încântat în filme precum Mrs. Doubtfire (1993), Good Will Hunting (1997) şi Aladdin (1992) ne-a luat complet prin surprindere când şi-a luat viaţa pe 11 august 2014. Fără să dea semne că ar fi suferit de o boală incurabilă, Robin părea fericit şi sănătos în momentul în care a încercat şi chiar reuşit să se sinucidă. De fapt, îndrăgitul actor suferea de o depresie cruntă şi a recurs la gestul extrem în încercarea de a-şi încheia suferinţa.

Ultima postare a sa pe Instagram i-a înduioşat pe fanii acestuia. Spunea tuturor cât de fericit era el că sărbătorea ziua de naştere a fiicei lui, Zelda. “La mulţi ani, domnişoarei Zelda Rae Williams! A împlinit un sfert de secol azi, dar va fi întotdeauna fetiţa mea. La mulţi [email protected]! Te iubesc!”

La scurt timp după această postare, Williams s-a sugrumat cu o curea şi şi-a dat ultima suflare. Avea 63 de ani şi a şocat lumea întreagă cu gestul extrem la care a recurs. După dispariţia sa, au apărut tot felul de teorii legate de sănătatea şubredă a genialului actor, care ar fi fost chinuit de un soi de demenţă, care i-ar fi luat pur şi simplu minţile. Nu contează ce anume l-a împins pe Robin să se sinucidă, ci mai ales faptul că am pierdut unul dintre cei mai talentaţi actori din istoria cinematografică!

Modifică Setările