Gossip

Mesajele trimise de Răzvan Ciobanu înainte să moară. Scot la iveală adevărata stare a designerului FOTO

Mesajele trimise de Răzvan Ciobanu înainte să moară. Scot la iveală adevărata stare a designerului FOTO camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

În cazul morţii lui Răzvan Ciobanu au apărut noi probe care contestă ora morţii sale. Un schimb de mesaje telefonice scot la iveală activitatea designerului în dimineaţa zilei în care şi-a pierdut viaţa.

Jurnalistul Dan Capatos a prezentat, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, un schimb de mesaje dintre Răzvan Ciobanu şi un prieten de-al său, care a avut loc în dimineaţa zilei 28. 04, pe când încă se afla la festivalul Sunwaves. Regretatul designer îi relata, în respectivele mesaje trimise pe Whatsapp, care e atmosfera la Sunwaves şi cum se simte acolo.

Este groaznic aici. Groaznic! (...) La Sunwaves. Nu-ţi imaginezi. Nici eu nu îmi imaginam. Intuiam, dar chiar aşa... niciodată! Ţie ţi-ar plăcea însă”, sunt replicile celebrului designer din respectiva conversaţie purtată în dimineaţa zilei în care şi-a pierdut viaţa. Aparent, acesta nu se simţea în largul lui la festival, aşa cum s-a văzut şi-n filmarea ulterioară, făcută publică de un fan Bravo, ai stil!.

Totodată, aceste mesaje scot la iveală un amănunt interesant referitor la ordinea desfăşurării evenimentelor. Asta pentru că printscreen-ul dezvăluie ultima oră la care a fost activ Răzvan Ciobanu în respectiva aplicaţie, şi anume 21:13. Ora aceasta dezminte, aşadar, ipoteza potrivit cărora designerul a murit pe 28.04.2019, în jurul orei 20:00, aşa cum s-a vehiculat în ultima vreme.

Vezi şi cu cine se afla în maşină cu Răzvan Ciobanu în ultimele minute petrecute în Mamaia, înainte să plece pe ultimul drum!

Modifică Setările