News

Mesajul Adelinei Chivu pentru soţul său. Cristi a împlinit 41 de ani

Mesajul Adelinei Chivu pentru soţul său. Cristi a împlinit 41 de ani camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Sărbătoare mare în familia fotbalistului. Cristi Chivu a împlinit 41 de ani, iar soţia sa l-a felicitat inclusiv public, pe Instagram.

Adelina şi Cristi Chivu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri. Trăiesc o superbă poveste de iubire şi au două fete de care sunt foarte mândri.

Atmosfera din familia Chivu este foarte echilibrată, aşa cum uşor putem vedea din instantaneele pe care Adelina le surprinde pe pagina sa de socializare.

Pe 25 octombrie, scorpion veritabil, Cristi Chivu a împlinit frumoasa vârstă de 41 de ani, drept pentru care Adelina l-a felicitat, postând o imagine emoţionantă cu sportivul, alături de cele două fetiţe: „La multi ani, iubirea mea!♥️ #mybestfriend @cristianchivu #teiubesc #happybirthday”, a scris Adelina pe Instagram.

Adelina Chivu a mărturisit într-un interviu acordat OK!Magazine că face o echipă bună cu soţul său: „Eu lui îi povestesc toate prostiile, nici n-are chef uneori să le asculte, vorbesc cu el mai mult decât vorbesc cu prietenele mele.

El la fel îmi povesteşte mie tot – sunt expertă în tehnici de joc, ştiu toate accidentările de la stadion. Lucruri pe care le-ar vorbi cu un prieten de-al lui eu le ştiu pentru că le vorbeşte cu mine. La început nu era el foarte comunicativ, dar aici pot să-mi asum acest lucru, că l-am făcut să fie foarte comunicativ cu mine. În rest, cu alţii, nu am reuşit să-l fac să fie aşa, dar cu mine este şi asta e bine.”

Adelina Chivu a vorbit şi despre regula pe care ea şi soţul ei, Cristi Chivu, o respectă în ceea ce priveşte aniversările lor. „Noi în fiecare an avem o vacanţă singuri, doar noi doi. Anul trecut, evident nu am reuşit cu pandemia. Am plecat trei săptămâni în Puglia cu fetele şi s-a nimerit să fim acolo de aniversare. Dar de obicei o aniversăm noi doi singuri sau cu prietenii printr-o vacanţă în care mergem fără copii. Ne-am ţinut an de an de regula asta şi mă bucur foarte tare că abia aşteptăm amândoi perioada aia”, a adăugat Adelina Chivu în interviul acordat OK!Magazine.

Foto: Instagram

 

Comentarii

Modifică Setările