News

Mesajul fostului Principe Nicolae, după funeraliile regale

Mesajul fostului Principe Nicolae, după funeraliile regale

Nepotul Regelui Mihai a publicat un prim mesaj după funeraliile Majestăţii Sale. Iată ce spune.

A fost în prim-plan atât la Aubonne, când s-a declanşat scandalul în sânul Familiei Regale, cât şi la funeraliile din ţară, când a fost înconjurat de simpatia populară, în ciuda răcelii cu care a fost tratat inclusiv în ziua înmormântării bunicului său, când prezenţa i-a fost interzisă atât în Trenul Regal, cât şi la parastas.

Cu toate acestea, Nicholas Medforth-Mills, care îşi spune Nicholas de Roumanie, a reuşit să devină şi mai popular, având-o alături şi pe partenera sa de viaţă, Alina.

Ieri, acesta a transmis un prim mesaj după funeraliile regale, fiind singurul care i-a transmis mulţumirile sale organizatorului ceremoniilor dedicate Regelui, generalul Gelaledin Nezir.

"Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile deosebite şi mesajele transmise în aceste zile de doliu şi de despărţire de cel care a fost bunicul meu, Regele Mihai I. Este o pierdere imensă pentru noi toţi dar mai presus de aceasta, este o onoare că l-am avut printre noi. Bunicul meu, Regele nostru, a fost pentru noi toţi un model şi un simbol de loialitate, generozitate şi modestie. Va avea mereu un loc de cinste în sufletul neamului românesc.
Doresc să îi mulţumesc de asemenea domnului General Nezir şi tuturor celor implicaţi în onorarea memoriei Regelui Mihai I, Regele nostru, pentru devotamentul şi profesionalismul de care au dat dovadă în organizarea funeraliilor.
Dumnezeu să îl odihnească în pace!"