Vedete

Mesajul îngrijorător al Andreei Bălan: "Ne luptăm cu un duşman nevăzut. Trebuie să îmi protejez mama, fetiţele"

Mesajul îngrijorător al Andreei Bălan: "Ne luptăm cu un duşman nevăzut. Trebuie să îmi protejez mama, fetiţele" camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Andreea Bălan şi fiicele sale au decis să petreacă timpul în casă, alături de bunica, de teama coronavirusului. Cu această ocazie, cântăreaţa a transmis un mesaj pentru fanii săi, pentru toţi cei care o urmăresc. 

Au fost depistate 158 de cazuri de coronavirus pe teritoriul României. În aceste condiţii, autorităţile i-au sfătuit pe toţi să stea în casă, să iasă numai de nevoie afară, la supermarket sau farmacie. Şi vedetele ţin cont de sfaturile acestea, Andreea Bălan a decis să rămână în casă alături de fiicele sale şi de mama ei. 

Cântăreaţa a avut şi un mesaj pe care l-a postat în mediul online. Se gândeşte în primul rând la sănătatea fiicelor ei şi la mama sa. 

"În aceste momente când ne luptăm cu un duşman nevăzut, realizăm cu toţii că sănătatea este cea mai importantă. Degeaba vrei faima, bani şi succes, dacă nu ai sănătate. E cea mai mare lecţie de viaţă pe care eu am învăţat-o anul trecut când s-a născut Clara.

Fără sănătate nu facem nimic şi orice altă problema păleşte când lipseşte sănătatea. În aceste clipe, tot ce mă interesează este să le protejez cât mai mult pe fetiţele mele şi pe mama mea. Stăm în casă şi ne blindăm cu iubire."

Multe evenimente, concerte, piese de teatru au fost amânate, aşa că Andreea Bălan se bucură din plin de timpul petrecut cu familia, cu Ella şi Clara. 

Modifică Setările