News

Mesajul lui Maluma care i-a înfuriat pe români. Ce a spus după concertul de la Bucureşti?

Mesajul lui Maluma care i-a înfuriat pe români. Ce a spus după concertul de la Bucureşti?

Imediat după concertul pe care l-a susţinut la Bucureşti, Maluma le-a mulţumit românilor pentru primirea călduroasă şi a postat un mesaj pe Instagram prin care se arăta foarte mulţumit de ce a găsit în România.

Toată lumea l-a felicitat pe artist pentru vorbele frumoase, însă puţini au fost cei care au ascultat cu atenţie ce a spus Maluma. Printre felicitări, artistul a strecurat şi câteva neadevăruri despre români, iar cel care a luat atitudine împotriva lui Maluma a fost Sebastian Coţofană, matinalul de la Pro FM.

„A fost incredibil să-I văd pe toţi oamenii aceia cum îmi cântau piesele. Ştiu că ei nu cunosc limba engleză sau limba spaniolă, dar îmi ştiau toate melodiile“, a spus Maluma într-un story pe Instagram.

Coţofană a fost deranjat că artistul columbian a spus despre români că nu ştiu să vorbească spaniolă şi engleză, iar mesajul românului a făcut rapid înconjurul internetului şi a devenit viral. Postarea de pe Facebook a matinalului de la Pro FM, în care vorbeşte în română, spaniolă şi engleză, a primit zeci de mii de like-uri şi a fost distribuită de peste 9.000 de ori.

Modifică Setările