Vedete

Mesajul Mihaelei Rădulescu de Ziua Naţională a României. Imagine inedită în ie, alături de fiul său

Mesajul Mihaelei Rădulescu de Ziua Naţională a României. Imagine inedită în ie, alături de fiul său camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Mihaela Rădulescu Schwartzenberg nu a uitat de Ziua Naţională a României. Vedeta a publicat o imagine inedită alături de fiul său, Ayan.

Amândoi purtau ie, iar Ayan era micuţ. Diva a scris pe contul său de socializare că România este în inima sa, în sângele său.

Chiar dacă s-a mutat la Monaco, legăturile cu ţara rămân strânse, prezentatoarea fiind adeseori solicitată pentru diverse emisiuni de mare succes.

Ayan Schwartzenberg s-a mutat în SUA, după ce a fost admis acolo la două facultăţi. "El e într-un moment de reuşită, el e pe un drum foarte bun, dar eu sufăr pentru că eu eram aia care îi povestea de şcoli în America şi sufăr că mi-am făcut-o singură cu mâna mea", i-a povestit cu o deschidere incredibilă Mihaela Rădulescu jurnalistei Amalia Enache, în cadrul unui podcast realizat pentru fundaţia Hope and Homes for Children. La 16 ani, Ayan Schwartzenberg a fost pus în situaţia de-a alege între două facultăţi de prestigiu din Statele Unite ale Americii, unde fusese acceptat după anii de studii de la Monaco - una dintre ele fiind Princeton!

Mihaela Rădulescu îl pregătise pentru acest moment. "Cred foarte mult în sistemul de învăţământ american, cel universitar, chiar am fost fanul acestui sistem de învăţământ şi ştiam dintotdeauna că, dacă vrei să-ţi îndrumi copilul spre o universitate de genul ăsta, trebuie să începi să-l pregăteşti din grădiniţă. Asta înseamnă că trebuie să te gândeşti şi la cantitatea de sporturi şi genul de sporturi pe care le face, trebuie să te gândeşti la instrumente muzicale - măcar să fie familiar cu ele, trebuie să te gândeşti la o cultură generală satisfăcătoare şi la o activitate socială, la rezultatele şcolare  - pentru că toate astea ajung, la un moment dat, într-un dosar de aplicaţie la facultate. Dacă nu aveam grija asta din urmă să adun acolo nişte lucruri, nişte situaţii, acum nu avea nicio şansă la o şcoală din America, pentru că acolo aşa funcţionează lucrurile", a explica Mihaela în interviu.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările