News

Mesajul nepotului Regelui Mihai: "Astăzi am pierdut cel mai bun prieten, pe bunicul meu"

Mesajul nepotului Regelui Mihai: "Astăzi am pierdut cel mai bun prieten, pe bunicul meu"

Cel mai aşteptat mesaj a fost astăzi cel transmis de nepotul Majestăţii Sale. Iată ce a transmis acesta în urmă cu puţin timp.

Ca o coincidenţă înfiorătoare, Nicholas Medforth-Mills a aflat de decesul bunicului său în ajun de Sfântul Nicolae, nu doar ziua onomasticii sale, ci şi o importantă sărbătoare creştină şi prima care dă startul sărbătorilor de iarnă.

Mult mai dureros este faptul că Familia Regală, anume familia sa, l-a ţinut departe şi de această veste, la fel cum l-a ţinut departe şi de căpătâiul Majestăţii Sale.

Acum, la ore bune de la aflarea tristei veşti, Nicholas Medforth-Mills a avut puterea să transmită marelui public, care îl susţine şi îi compătimeşte poziţia, câteva rânduri:

"Azi, România şi-a pierdut Regele şi unul dintre cei mai mari lideri ai Europei secolului XX, simbol al datoriei faţă de ţara sa. Bunicul meu a fost conducătorul care şi-a iubit ţara şi oamenii ei cu adevărat!
Astăzi, am pierdut cel mai bun prieten, pe bunicul meu, dar mă consider un om norocos pentru că am avut privilegiul să fiu crescut şi format de către el, cu datoria faţă de ţară şi promisiunea că mereu voi încerca să-l fac mândru de mine.
Bunicule, îmi va fi dor de tine şi nu voi uita că m-ai învăţat despre valori reale, nemuritoare în timp.
Odihneşte-te în pace!"