Case Regale

Mesajul Prinţului Charles după ce a ieşit din carantină: "Am fost infectat cu acest virus, am avut simptome uşoare"

Mesajul Prinţului Charles după ce a ieşit din carantină: "Am fost infectat cu acest virus, am avut simptome uşoare"

Astăzi, Prinţul Charles a transmis un mesaj poporului său şi întregii naţiuni. A fost infectat cu coronavirus, a ieşit din carantină şi se pare că se simte destul de bine!

Prinţului Charles, în vârstă de 71 de ani, i-a fost permis să iasă din carantină la doar o săptămână după ce a fost testat pozitiv pentru Covid-19. El pare că deja şi-a reluat activitatea. Înainte de toate, a ţinut să transmită un mesaj. A vrut să îi liniştească pe toţi, el se simte destul de bine.

"Pentru că am fost recent infectat cu acest virus – din fericire cu simptome uşoare – mă găsesc acum de cealaltă parte a bolii. Totuşi, într-o stare de distanţare socială. Aşa cum cu toţii aflăm din experienţa acestor zile, să nu te poţi bucura de familia şi de prietenii tăi e o experienţă neplăcută, frustrantă. Dintr-odată, bucăţi mari de viaţă ne sunt luate", a spus prinţul la începutul clipului făcut public pe pagina oficială de Facebook a Casei Regale Britanice. 

În plus, acesta a declarat că multe dintre gândurile lui, dar şi ale soţiei, ale Camillei, se îndreaptă spre cei mai în vârstă, spre bătrânii aşa de vulnerabili în faţa coronavirusului. 

Prinţul Charles, aşa cum a făcut şi zilele trecute într-un alt video, a mulţumit în repetate rânduri medicilor care au grijă de persoanele infectate cu coronavirus: "Reţeaua aceasta de ajutor necondiţionat pentru serviciile pe care acum e cea mai mare presiune, într-o vreme în care medicii, asistenţii, toată această artilerie vitală care formează sistemul nostru de sănătate care se află într-o bătălie dusă cu eroism pentru a salva vieţi în centrele de terapie intensivă, de a încerca să limiteze pe cât posibil răspândirea virusului, gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă mereu spre aceşti oameni minunaţi. Ei ne fac să ne simţim atât de mândri!"

 

Modifică Setările