Kate & William

Mesajul sec al lui Harry de ziua Prinţului William. Ce se întâmplă între cei doi fraţi

Mesajul sec al lui Harry de ziua Prinţului William. Ce se întâmplă între cei doi fraţi camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Azi, Prinţul William împlineşte vârsta de 37 de ani, motiv pentru care e sărbătoare la Palat. După cum era de aşteptat, rudele cu sânge albastru s-au întrecut în urări de bine. Fratele său, în schimb, a transmis un mesaj sec şi distant.

Ieri, a venit confirmarea oficială a faptului că fundaţia pe care Ducii de Cambridge o conduceau alături de Ducii de Sussex a rămas în adminstraţia totală a celor dintâi. Meghan şi Harry, în schimb, îşi vor forma propria fundaţie şi adminstraţie, independentă de William şi Kate. A fost, aşadar, o confirmare că cei doi fraţi au decis să se distanţeze după ani întregi în care au lucrat cot la cot.

Evident, lucrul acesta a întărit tot mai tare ideea că cei doi fraţi nu se mai înţeleg deloc şi că relaţia lor s-a răcit iremediabil. Azi, când William împlineşte 37 de ani, toţi au fost cu ochii pe conturile de socializare, acolo unde toţi i-au lăsat urări de bine Ducelui de Cambridge.

Ei bine, printre aceştia s-a numărat şi fratele său, Harry, care i-a făcut o urare publică... dar destul de seacă şi distantă. ”La mulţi ani, Ducelui de Cambridge”, a fost urarea lăsată de pe contul administrat de Harry şi Meghan.

Simpatizanţii regali au făcut imediat diferenţa între această urare, seacă şi distantă, şi cele lăsate când a fost vorba de zilele aniversare ale Prinţilor George, Louis şi ale Prinţesei Charlotte, unde s-au folosit de apelative drăgălaşe ori prenumele. Chiar şi semnătura în cazul acelor urări a fost diferită, ei semnându-se cu ”H & M”, în timp ce la urarea făcută lui William n-au semnat deloc.