News

Mesajul şocant al Alexandrei Stan: "Mizerie, dezinteres şi lipsă de respect"

Mesajul şocant al Alexandrei Stan: "Mizerie, dezinteres şi lipsă de respect"

Întoarsă în ţară de urgenţă, cântăreaţa s-a lovit de realitatea cruntă din spitalele din România.

Alexandra Stan a fost nevoită să lase traiul tihnit din Statele Unite pentru a se întoarce în ţară, unde tatăl său se află în stare gravă la spital. Condiţiile de spitalizare, însă, au şocat-o pe cântăreaţa obişnuită să trăiască acum în condiţii extrem de bune şi care nu-şi imagina că în ţară lucurile sunt atât de grave.

"Îmi iubesc ţara şi mă mândresc peste tot în lume cu faptul că sunt româncă, dar nu pot să înţeleg de ce noi între noi nu putem să ne respectăm şi să ne oferim tot ce este mai bun!
Din septembrie m-am mutat în Los Angeles pentru o perioadă, dar pentru mine acasă înseamnă România. Acum am venit în ţară din cauză că tatăl meu se află în spital. Am fost să-l vizitez, să îi fiu alături şi am rămas şocată de condiţiile de la etajul 1, Secţia Medicală 2, din cadrul Spitalului judeţean Constanţa.
Doamna doctor care are grija de tatăl meu este deosebită şi corectă, însă asistentele nu au vrut nici măcar să stea de vorbă cu mine când le-am atras atenţia că trebuie schimbată branula. Ca să nu mai spun ca pentru schimbarea cearşafului trebuie să le dai bani.
Mizerie, dezinteres şi lipsă de respect faţă de pacienţi. Asta am întâlnit astăzi. Eu cred, totuşi, că putem mai mult de atât", a scris dezamăgită Alexandra Stan, postând alături câteva instantanee elocvente din spitalul cu pricina.

  

Modifică Setările