News

Met Gala 2015: Vedete bine şi prost îmbrăcate pe tematica Chinei!

de admin

Met Gala 2015: Vedete bine şi prost îmbrăcate pe tematica Chinei!

Invitaţia la acest eveniment sofisticat a costat 25.000 de dolari, însă spectacolul fashion pe care l-au făcut, aseară, vedetele pe covorul roşu a fost nepreţuit. Beyonce, Kim Kardashian, Sarah Jessica Parker au fost câteva dintre cele mai sonore nume care au luat parte anul acesta la evenimentul caritabil, organizat la Muzeul Metropolitan de Artă, din New York.

Şi cum Departamentul de Artă asiatică al muzeului aniversează anul acesta 100 de ani, tematica acestui eveniment a fost cu influenţe asiatice („Through the looking glass”). După cum era de aşteptat, nu neaparat şi dorit, vedetele au încercat să rezoneze cât mai mult cu tematica acestui eveniment. Ce a ieşit? Ţinute dintre cele mai spectaculoase, de la rochii transparente şi până la rochii cu elemente decorative orientale. Haideţi să vedem cine le-a purtat!

Rihanna - cea mai lungă trenă

Pentru a-şi face intrarea a fost nevoie ca trei oameni să-i ţină trena, iar asta spune tot. Riri a purtat într-adevăr una dintre cele mai spectaculoase rochii, însă nu suntem siguri dacă efectul a fost cel scontat. Într-un interviu pentru Vanity Fair, frumoasa artistă a declarat că poartă o creaţie couture creată de Guo Pei, desăvârşită în doi ani de o femeie chineză!

Click pe următoarea!

Beyonce

Diva muzicii probabil că a avut parte de multe plecăciuni la sosirea ei pe covorul roşu, unde a fost perfecţiunea întruchipată, conform criticilor de modă, în rochia sclipitoare Givenchy, prin care am putut vedea formele ei voluptuoase.

Sarah Jessica Parker

Părerile sunt foarte împărţite în privinţa apariţiei idolului fashion. Cu rochia sa cu capă creată de ea, în negru şi roşu, de inspiraţie chineză, alături de sculpturala pălărie asemănătoare unor flăcări, semnată Philip Treacy SJP, a stârnit multe reacţii, fie amuzante, fie de apreciat, numită fiind printre cel mai bine îmbrăcate vedete la MET Gala, fie confuzie privind alegerea sa de neînţeles.

Poppy Delevingne

Modelul, sora mai mare a Carei, a fost, după părerea noastră, una din cele mai frumoase apariţii la MET Gala, cu rochia sa cu decolteu adânc semnată Marchesa, cu maci aplicaţi în zona pieptului şi cu valurile fustei atât de elegante şi de feminine!

Kim Kardashian

O altă goliciune voluptuoasă pe covorul roşu a fost starleta lumii, soţia lui Kanye purtând o rochie albă transparentă, cu elemente florale şi grafice, decorată cu cristale, semnată Roberto Cavalli. Mult mai bine îmbrăcată ca anul trecut!

Selena Gomez

Tinerică, tinerică, dar cu mult bun gust! Selena a fost definiţia eleganţei şi a frumuseţii în rochia albă cu decupaje inspirate, semnată Vera Wang. Sublim! Foarte bine îmbrăcată!

Solange

Nu ştim ce s-a întâmplat cu artista, dar s-a întâmplat foarte rău. Rochia - navă spaţială semnată Giles ne-a atras atenţia şi ne-a făcut să uităm de scandalul iscat de ea în lift, anul trecut, la ediţia anterioară a galei MET. Bravo, am uitat de incident.

Lady Gaga

Pe de o parte, cei de la E! au catalogat-o drept prost îmbrăcată, cu toate că nu a dat-o în bară aşa rău ca celelalte invitate... Cert este că a fost acoperită de 14.000 de pene! E prima ei apariţie la MET Gala şi a ales o salopetă neagră sclipitoare, o coroană neagră, cizmele cu platforme negre şi o o haină ruptă din animaţiile atipice asiatice. Nu e rău pentru Lady Gaga!

Modifică Setările