News

Metamorfoze VIP. Operaţiile estetice ale actriţelor de la Hollywood - partea I

Metamorfoze VIP. Operaţiile estetice ale actriţelor de la Hollywood - partea I

Unele dintre aceste vedete şi-au recunoscut vizitele la medicul estetician, altele nu vor în ruptul capului să vorbească despre întâlnirile lor cu bisturiul plasticianului, oricât de vizibil ar fi. Cine a făcut o alegere inspirată, cine arăta mai bine înainte şi cine a exagerat, devenind o cu totul altă persoană? Adevărata faţă a femeilor celebre E limpede că astăzi vizite­le la medicul estetician au devenit la Hollywood la fel de fireşti precum cele la stomatolog. În­tr-un timp obsedat mai mult ca oricând de perfecţiune, forme pline şi tinereţe fără bătrâneţe, puţine sunt staru­rile care rezistă acestei presiuni. Puţine şi cu atât mai admirate. Sau poate sunt dintre cele care au apelat la măsura decenţei în privinţa intervenţiilor şi tocmai de aceea mulţi cred că au rămas naturale?

Până la urmă, la Hollywood, jocul pare a se face între vedetele care nu-şi pot ascunde intervenţiile atât de evidente - şi cele care n-au exagerat şi joacă în continuare cartea look-ului natural. Trebuie să fii Chrissy Teigen ca să poţi recunoaşte de bună voie şi nesilită de nimeni un lucru pe care nimeni nu-l bănuia. „Totul la mine e fals, în afară de pomeţi“, a de­clarat anul acesta soţia de 31 de ani a lui John Legend. „Operat, operat, operat“, a adăugat ea, indicând spre buze, nas şi frunte. „Mi-am scos şi grăsimea de la axile. Efectul a fost că braţele mele au părut mai lungi. Asta a fost una dintre cele mai bune intervenţii. Trebuia să fie un se­cret. Dar nu-mi mai pasă. S-a întâmplat acum nouă ani.“ Exemplul lui Chrissy dovedeşte că nu mai poţi paria, practic, pe naturaleţea ni­ciunei vedete. Admirată tocmai pentru faptul că şi-a expus nestingherită defecte precum vergeturile, Teigen a reuşit să ne păcăleas­că pentru că, de fapt, intervenţiile ei au fost făcute într-o vreme în care nimeni nu auzise de ea. Charlize Theron, Julia Roberts, Michelle Pfeiffer, Rachel Weisz sunt câteva exemple de celebrităţi care spun că ocolesc cu vehemenţă chirurgii plasticieni şi aruncă la coş ofertele promoţionale din cutiile lor poştale. „Faţa ta spune o poveste. Şi n-ar trebui să fie o poveste despre drumurile tale la medicul estetician!“, punctează Julia Roberts, care împlineşte luna aceasta 50 de ani. Şi care a făcut din look-ul ei natural, cu riduri atât de expresive, un atu în meseria de actriţă. Pentru că nu mai e ea Fru­muşica, dar chipul ei ferit de efecte artificale îi poate garanta în continuare roluri de Oscar. Spre deosebire de erori de supradozare, pre­cum Meg Ryan sau Lara Flynn Boyle, care s-au trezit şi fără oferte de scenarii la micul dejun din cauza înfăţişării lor nerecognoscibile. E un joc dur acesta al faimei şi succesului. Hol­lywoodul îţi cere să rămâi tânără şi frumoasă şi te-mpinge de la spate către plastician. Dar tot Hollywoodul îţi întoarce spatele dacă ieşi de acolo altfel decât te voia.

Renee Zellweger

 Apariţia actriţei cu o înfăţişare vizibil schimbată, fără pleoapele de altădată ale fermecătoarei Bridget Jones, i-a făcut pe mulţi s-o critice. Ea este un exemplu despre cum un aşa-zis defect poate face parte din carisma ta. Surprinzător, deşi modificarea ochilor e evidentă, actriţa a negat orice intervenţie chirurgicală.

Lara Flynn Boyle

Frumoasa de altădată din serialul Twin Peaks este azi, la doar 44 de ani, cu totul alt om. Rinoplastie, injecţii în buze, botox, fillere faciale şi o ridicare de sprâncene. Lara le-a făcut pe toate din plin şi rezultatul este dureros. La toate astea, se adaugă anii de alcoolism care au definitivat rezultatul dezastruos.

Meg Ryan

Actrţa de 55 de ani este cel mai bun exemplu despre cum ce e mult strică. Rezultatul intervenţiilor estetice este un dezastru, astfel că, din nefericire pentru vedeta din Când Harry a întâlnit-o pe Sally... s-ar putea ca Harry să n-o mai recunoască acum.

Melania Trump

Şi Donald Trump e un preşedinte operat, aşa că soţia lui de ce ar fi fost altfel? Chiar dacă nu e o actriţă, Melania a mers pe aceeaşi reţetă a succesului. Injecţii cu acid hialuronic, botox şi o operaţie la nas fac ca, la 47 de ani, Prima Doamnă a Americii să fie, în acelaşi timp, antipatizată, dar şi foarte dorită de mulţi bărbaţi.

Nicole Kidman

„Din păcate am încercat Botoxul, dar am renunţat la el, iar acum sunt fericită că îmi pot mişca faţa din nou“, a mărturisit actriţa de 50 de ani. Ulterior, însă, a apărut cu un chip mai pufos ca oricând, rezultat al fillerelor injectabile.

Modifică Setările