Vedete

Mezina Gabrielei Cristea şi a lui Tavi Clonda va avea un botez în nuanţe violet. Iată detaliile

Mezina Gabrielei Cristea şi a lui Tavi Clonda va avea un botez în nuanţe violet. Iată detaliile camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Micuţa Thea Iris Selena va fi creştinată mâine şi va avea parte de o petrecere în grădină. 

Peste numai o zi, Gabriela Cristea şi Tavi Clonda vor avea parte de unul dintre cele mai emoţionante momente din viaţă, botezul mezinei lor, Thea Iris Selena.

Locaţia spectaculoasă cu grădina generoasă şi piscină, meniul ales astfel încât să-i satisfacă şi pe cei mai pretenţioşi invitaţi, ţinutele pe care familia le va purta la eveniment au fost alese din vreme.

Cu numai o zi înainte de botez, cei doi părinţi mai au de stabilit doar detaliile legate de decoraţiunile din locaţie, care vor fi dominate de nuanţe de violet, culoare aleasă datorită numelui micuţei. Mai mult, întreg evenimentul va fi construit în jurul unui concept floral, de la preparatele sofisticate ce vor avea flori comestibile violet, la panourile foto din flori de iris, la luminile arhitecturale şi până la tortul spectaculos în nuanţe de violet.

„Astăzi am venit la Jubile Concept special pentru a stabili cum vor fi aşezate decoraţiunile speciale alese pentru botezul lui Iris. Oamenii de aici ne-au consiliat în cele mai mici detalii pentru ca evenimentul nostru să fie perfect, iar noi să ne bucurăm cu adevărat de emoţia creştinării fetiţei noastre. Împreună am pus la punct şi amplasarea elementelor de decor, pentru a avea cele mai frumoase fotografii alături de invitaţi. Am optat, desigur, pentru irişi, iar salonul va fi luminat şi el in nuanţe de mov”, a declarat Gabriela Cristea.