News

"Mi-a cerut să îi arât sânii. Făcea sex agresiv!" Denise Richards, acuzată că îşi ignoră amanta. Când a început relaţia lor

"Mi-a cerut să îi arât sânii. Făcea sex agresiv!" Denise Richards, acuzată că îşi ignoră amanta. Când a început relaţia lor camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Brandi Glanville susţine că Denise Richard îi ignoră e-mailurile de când a făcut publică aventura lor.

Vedeta spune că nu a mai văzut-o pe actriţă de când le-a vorbit despre povestea lor colegilor de platou. „Nu mai avem nici un contact, am avut în trecut. Nu am mai vorbit de când le-am spus oamenilor. Nu în spectacol, nu la reuniune, nu în persoană”, a declarat actriţa  pentru The Morning Show din Australia

Brandi, în vârstă de 48 de ani, i-a şocat pe spectatori şi pe colegii ei de distribuţie anul trecut, când a pretins că ea şi Denise, în vârstă de 50 de ani, au avut o relaţie.

Vedeta a recunoscut că de atunci e-mailurile ei către Denise au rămas fără răspuns. „Am contactat-o ​​prin e-mail pentru a-i spune că trebuie să stăm şi să vorbim, dar nu am mai auzit de ea şi nici nu am văzut-o de când am mărturisit asta la Real Housewives din Beverly Hills în acea noapte”.

 Brandi se referea la o scenă de anul trecut, când i-a spus lui Kyle Richards şi altor membri ai distribuţiei că s-a bucurat de o relaţie secretă cu Denise.

În sezonul zece al seriei de succes Bravo, Brandi şi Denise s-au confruntat cu numeroase bârfe,  după ce a ieşit la iveală faptul că au avut o aventură, lucru pe care Denise l-a negat continuu. Denise a părăsit popolara producţie în 2020, după doar două sezoane, pe fondul afirmaţiilor explozive lansate de Brandi.

Denise şi Brandi au început să se vadă pe începutul anului 2019 şi s-au întâlnit pănă la mijlocul anului.

Actriţa i-a spus lui Brandi că ea şi soţul său, Aaron Phypers, au o relaţie deschisă, dar nu nu a fost aşa. „Brandi este supărată că Denise a minţit-o”, a spus sursa.

Acest lucru l-a rănit foarte mult pe soţul Denisei. Brandi a dat detalii despre relaţia lor pentru DailyMailTV, în septembrie, dezvăluind că s-a culcat prima dată cu senzuala blondă la zece zile după căsătoria acesteia cu Aaron Phypers.

Brandi a ţinut să precizeze că Denise a fost cea care i-a făcut avansuri şi a fost agresivă sexual. Blonda i-a cerut să îi arate sânii, apoi a lipit-o de peretele băii într-un restaurant şi a sărutat-o cu pasiune.

Fosta soţie a lui Charlie Sheen a dus-o apoi pe Brandi în pat şi a invitat-o pe platouri, unde filma pentru o cunoscută producţie alături de fostul ei iubit, Patrick Muldoon. Brandi susţine că, după ce au dormit împreună, Denise s-a speriat şi i-a spus că soţul ei, Aaron, o va ucide dacă va afla vreodată, chiar dacă susţinuse până atunci că au o relaţie deschisă.

„Am simţit că vrea să mă părăsească. A fost foarte agresivă sexual şi, odată ce a obţinut ceea ce şi-a dorit, nu a mai vrut să ştie nimic.

Actriţa, care a fost căsătorită cu Charlie Sheen între 2002 şi 2006, a început să se întâlnească cu Aaron în decembrie 2017 şi s-au căsătorit rapid în septembrie 2018.

În septembrie anul trecut, actriţa a mulţumit fanilor pentru sprijinul acordat în urma ciocnirilor cu Brandi.

 

Modifică Setările