News

Michael Bublé, total schimbat după ce fiul său a fost diagnosticat cu cancer: ”Viaţa mea este mult mai profundă acum”

Michael Bublé, total schimbat după ce fiul său a fost diagnosticat cu cancer: ”Viaţa mea este mult mai profundă acum” camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Michael Bublé a dezvăluit cât de mult l-a schimbat lupta cu cancerul a fiului său. Artistul a trecut o perioadă prin iad.

Nu poate fi ceva mai dureros pentru un părinte decât vestea că un copil al său suferă de o boală grea. Fiul cel mare al cântăreţului a fost diagnosticat cu cancer la ficat, în 2016.

Noah avea pe atunci trei ani. Băieţelul a împlinit acum 8, iar boala a intrat în remisie. Artistul în vârstă de 46 de ani a acordat un interviu revistei People, unde a vorbit despre această perioadă greu încercată. Michael Bublé a mărturisit că după această experienţă, viaţa sa este mult mai profundă.

”Nu doresc această durere niciunui suflet, însă când treci prin asemenea experienţă, când simţi cu adevărat frica şi pierderea, sentimentele acestea te schimbă şi te determină să trăieşti mult mai profund.”, a explicat cântăreţul. ”După ce ai simţit aceste lucruri, vei putea să te bucuri şi să trăieşti intens, să înţelegi ce înseamnă cu adevărat bucuria, recunoştinţa, fericirea.”

Cuplul Michael Bublé şi Luisana Lopilato au împreună trei copii. Noah, 8 ani, Elias, 5 ani, şi fetiţa Vida, în vârstă de 3 ani. Noah a fost diagnosticat cu cancer în 2016 şi, din fericire, a intrat în remisie în 2017. Michael Bublé le-a mărturisit celor de la People: ”Bunicul meu obişnuia să spună. Blestemul de azi poate fi binecuvântarea de mâine.”

Când fiul său atât de încercat a împlinit 8 ani, artistul i-a scris un mesaj emoţionant: ”Azi, eroul meu împlineşte 8 ani. Nu am cunoscut pe nimeni atât de curajos, de bun, de sufletist. Nu voi putea vreodată să exprim cât sunt de mândru, dragostea mea şi a lui mami se îndreaptă spre tine. Ne-ai binecuvântat vieţile în toate modurile. Sperăm şi noi ca Dumnezeu să te binecuvânteze în această zi specială.”

Michael Bublé a vrut să marcheze acest moment special al aniversării lui Noah pe pagina sa oficială de Instagram.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările