News

Michael Caine: „Zilele mele sunt numărate!” Ce l-a determinat pe actor să renunţe la alcool şi ţigări

Michael Caine: „Zilele mele sunt numărate!” Ce l-a determinat pe actor să renunţe la alcool şi ţigări camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Michael Caine a avut norocul de a bifa o carieră de peste 60 de ani. Dar, dincolo de succesul său, starul de 88 de ani are convingerea că „zilele sale sunt numărate” şi încearcă se se împace cu asta.

 Cunoscut pentru accentul său distinctiv din sudul Londrei, starul se clasează pe locul 20 pe lista actorilor cu cele mai mari încasări de la box office . Cu roluri principale în filme iconice precum The Italian Job, Get Carter şi Educating Rita, abilitatea de a acţiona a lui Caine este una fără egal. Cu toate acestea, o boală mortală l-a făcut să se teamă de moarte.

 În trecut, actorul a recunoscut că a dus un stil de viaţă distructiv. Într-un interviu pentru The Sun, el a admis că obişnuia să bea „o sticlă de vodcă şi să fumeze mai multe pachete de ţigări pe zi”.

La un moment dat, Caine şi-a dat însă seama că viaţa pe care o ducea îl poate împrieteni cu boala. A început să se teamă de cancer, aşa că a făcut schimbări drastice  pentru a evita contractarea bolii.

Datorită soţiei sale, cu care este  de 48 de ani, fostul fotomodel Shakira Caine, a reuşit să-şi schimbe stilul de viaţă. A tenunţat la sare şi zahăr şi a optat pentru alternative mai sănătoase.

„A trebuit să reduc consumul de alcool şi să caut mereu acele lucruri care ţin cancerul la distanţă”.

 Actorul mai are o motivaţie opentru care face asta: nepoţii săi.  „Probabil că voi voi fi  mort pentru că vorbesc cu tine”, a glumit Caine, „Dar ştii că am pierdut 30 de kilograme doar pentru că vreau să-mi văd în continuare nepoţii. Sunt gemenii de şase ani şi un băiat de şapte ani. Aş vrea să fiu aici şi când va avea 17 ani".

Până în prezent, actorul nu a cedat slăbiciunii sale pentru sandwichul cu slănină şi continuă să adauge mai multe titluri carierei sale. Ultimul său film Best Sellers, care urmează să fie lansat la sfârşitul lunii septembrie 2021, a fost unul dintre filmele selectate la Festivalul de Film de la Berlin.

Când vine vorba despre pensionare, vedeta spune: „Când se opresc ofertele de muncă, voi spune că m-am retras”.

Comentarii

Modifică Setările