News

Michael Douglas şi-a întâlnit nepoata pentru prima oară

Michael Douglas şi-a întâlnit nepoata pentru prima oară

Pe 18 decembrie, Michael Douglas a devenit pentru prima dată bunic, când fiul său cel mare, Cameron Douglas, şi iubita lui, Viviane Thibes, au anunţat venirea pe lume a copilului lor, micuţa Lua Izzy.

Recent întors dintr-o vacanţă de vis în care s-a relaxat alături de soţia sa, Catherine Zeta-Jones şi de copiii Dylan, 17 şi Carys, 14, actorul în vârstă de 73 de ani a avut ocazia să-şi cunoască nepoata, duminică. Michael a fost surprins într-o fotografie alături de Cameron, iubita acestuia şi fraţii mai mici, Dylan şi Carys, care o ţineau în braţe pe mezina familiei, la prima reuniune. 

Michael Douglas a ratat naşterea primei sale nepoate tocmai pentru că era în vacanţă, la momentul respectiv declarând: „Suntem extaziaţi de venirea pe lume a micuţei Lua. Dylan si Carys iubesc faptul că au devenit mătuşă şi unchi şi suntem atât de fericiţi să devenim bunicii Bubba si Zeze”.  Starul a revenit acasă la aproape o lună de la naşterea micuţei Lua, după ce s-a bucurat de o binemeritată vacanţă în India, Cambodgia, Thailanda şi Hong Kong. Cameron, în vârstă de 39 de ani, este fiul cel mare al lui Douglas, din căsătoria cu Diandra Luker, de care a divorţat în anul 2000.

Foto: Instagram