News

Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones şi-au sărbătorit zilele de naştere

Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones şi-au sărbătorit zilele de naştere

Sunt căsătoriţi de 16 ani şi au împreună doi copii frumoşi. Desigur, mariajul lor n-a fost lipsit de obstacole, dar au reuşit, cumva, să le depăşească şi să-şi scrie la fel de frumos povestea de iubire. Fotografia postată de Michael Douglas Un alt amănunt interesant despre cei doi este faptul că sunt născuţi în aceeaşi zi. Desigur, la 25 de ani distanţă unul de celălalt. Chiar şi aşa, faptul că au personalităţi asemănătoare i-a ajutat pe cei doi să aibă o relaţie de succes, în ciuda diferenţei de vârstă.

Duminică, Catherine şi Michael şi-au sărbătorit zilele de naştere. Aşa se face că cei doi actori au dorit să-şi ureze ”La mulţi ani!” şi prin intermediul reţelele de socializare. Actorul de 72 de ani a fost primul care i-a adresat soţiei sale un mesaj aniversar. ”Îi doresc minunatei Catherine o zi de naştere minunantă şi ştiu că acesta va fi un an extraordinar pentru ea. Cât despre mine, eu nu mai număr anii!”, a scris acesta pe contul său de Facebook.

38C9730600000578-0-image-a-1_1474825370882
Imaginea postată de Catherine

La rândul ei, Catherine a postat o imagine cu soţul ei şi i-a urat toate cele bune. ”Un sărut de ”La mulţi ani!” pentru soţiorul meu. La mulţi ani, ţie şi mie”, a scris actriţa de 47 de ani pe contul ei de Facebook.

foto: facebook