Gossip

Michael Jackson cânta ca să ajungă la orgasm, iar Lisa Marie Presley nu-l vedea niciodată nemachiat în pat. Care era poziţia sexuală preferată de Regele Pop?

Michael Jackson cânta ca să ajungă la orgasm, iar Lisa Marie Presley nu-l vedea niciodată nemachiat în pat. Care era poziţia sexuală preferată de Regele Pop? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

A fost o relaţie ciudată care ne-a luat pe toţi prin surprindere, mai ales că cele două staruri nici măcar n-au făcut public mariajul lor în primă instanţă. Iar atunci când au anunţat că sunt soţ şi soţie, în 1994, s-a vehiculat ideea că Regele Pop s-a însurat cu fiica Regelui Rock and Roll doar pentru a-şi spăla imaginea de agresor de minori, pe care i-o dădeau procesele care-i fuseseră intentate.

Lisa avea 27 de ani când s-a măritat cu MJ şi susţine cu toată puterea că iubirea lor a fost cât se poate de reală. „Dacă facem sex?”, a întrebat la ABC proaspăta soţie. „Da! Da! Da!” „Adică credeţi că ne prefacem?”, a adăugat şi Michael. „Nu poţi să te prefaci 24 de ore din 24. Să dormi cu cineva, să te trezeşti în fiecare zi cu acea persoană. Nu m-aş fi căsătorit cu nimeni din alt motiv decât că m-am îndrăgostit de acea persoană!”, a precizat Presley.

Însă aşa-zisa lor fericire n-a durat mai mult de doi ani şi Lisa a depus actele de divorţ pentru că se răzgândise. De ce oare? Unul dintre foştii lor angajaţi susţine că întreaga lor căsnicie a fost doar de ochii lumii.

Comentarii

Modifică Setările