News

Michael Jackson s-a căsătorit cu un băieţel de 10 ani, apoi l-a molestat? Noi dezvăluiri năucitoare

Michael Jackson s-a căsătorit cu un băieţel de 10 ani, apoi l-a molestat? Noi dezvăluiri năucitoare camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Un nou documentar, numit ”Leaving Neverland”, produs de HBO, scoate la iveală informaţii năucitoare despre Michael Jackson. Chipurile, regele pop s-a căsătorit, în dormitorul său, cu un băiat de zece ani pe care, ulterior, l-a molestat.

James Safechuck povesteşte că, la vârsta de 10 ani, s-a căsătorit cu artistul, pe când avea 30 de ani, în interiorul dormitorului acestuia. Mai mult de atât, James spune că a primit câteva bijuterii spectaculoase de la Michael Jackson după această presupusă nuntă. ”Îmi plăceau mult bijuteriile la acea vreme, aşa că el obişnuia să mă răsplătească cu bijuterii după partidele de sex. Îmi spunea să-i ”dau” ceva pentru a-mi merita cadourile”, povesteşte James Safechuck despre cumplitele experienţe cu pop-starul.

La acea vreme, Safechuck îl cunoştea pe Jackson de un an, cei doi întâlnindu-se în 1987, pe platourile de filmare ale unei reclame Pepsi. Abuzurile din partea artistului au început la câteva luni de la această întâlnire, însă James – povesteşte că – nu şi-a dat seama de abuzul mental şi emoţional: ”Eram îndrăgostiţi tot timpul. Când nu eram cu el, mă gândeam la el. Mi se părea cel mai minunat lucru atunci când el suna. Venea şi ne petreceam ziua la cumpărături ori, pur şi simplu, stăteam împreună. Venea şi ne petreceam noaptea împreună”.

James îşi aminteşte şi cum a avut loc căsătoria lor, dar şi ce bijuterie a primit de la Michael Jackson: ”Eram precum un cuplu căsătorit. Spun căsătorit pentru că am avut o ceremonie nupţială în dormitor. Am făcut asta în dormitor şi am spus nişte jurăminte care ne-au unit pentru totodeauna. Se simţea bine. Şi inelul era frumos. Era plin de diamante. Era o verighetă”.

James Safechuck susţine că are mai multe bijuterii pe care regele muzicii pop i le-a făcut cadou şi că acestea i-au fost date pentru a-l manipula: ”E greu să mă întorc în trecut, la aceste amintiri. Ştiţi, mie îmi plac bijuteriile şi mi-au plăcut de mic, şi cred că acest lucru a fost folosit împotriva mea. Îmi creează un disconfort. Mi-e greu să nu m blamez. Nu-mi place să le mai văd (n.r. bijuteriile)”.

foto: HBO

Modifică Setările