Vedete

Michael Jackson se temea exact de ceea ce ni se întâmplă acum!

Michael Jackson se temea exact de ceea ce ni se întâmplă acum!

Vă mai amintiţi de vremurile când Regele Pop era considerat nebun de mulţi pentru că purta măşti de protecţie?

I se spunea Wacko Jacko, iar unul dintre motive era chiar acesta: Michael începuse, la un moment dat, să apară purtând măşti de protecţie. Imaginea lui de atunci, cu mască şi ochelari de soare, făcând cu mâna mulţimii, este atât de ironică acum. Dureros de ironică.

Se comenta atunci că Michael era un excentric şi că făcea asta pentru a atrage atenţia asupra lui. Fostul lui bodyguard Matt Fiddes, care a lucrat vreme de zece ani pentru Michael, spune însă că nu despre asta era vorba. Ci tocmai despre ceea ce trăim acum cu toţii. Matt a povestit că Jackson decisese să poarte măştile tocmai pentru că se temea pentru sănătatea lui, cu atât mai mult cu cât intra în contact cu foarte multă lume, făcea băi de mulţime şi erau zile când călătorea foarte mult şi ajungea şi în trei sau patru destinaţii diferite în decurs de 24 de ore. Iar Michael credea cu tărie că într-o zi omenirea va fi lovită de un virus puternic.

"Michael ştia că ne va lovi un asemenea dezastru. Mereu se temea de o epidemie. Eu îi spuneam adesea: Michael, te rog, nu mai purta masca aceea, mă şi simt prost lângă tine. Râd prietenii de mine. Iar el îmi răspundea: Matt, nu vreau să mă îmbolnăvesc. Nu ştiu cu cine mă întâlnesc, nu ştiu ce pot contracta şi ce pot transmite mai departe, trebuie să rămân sănătos, am concerte de onorat, trebuie să-mi protejez vocea. Oamenii nu-l luau în serios. Îi spuneau Wacko Jacko. Dar ştia el ce ştia. Michael era un om foarte inteligent şi prevăzător", a declarat Fiddes pentru The Sun despre artistul care a murit în 2009.

Foto: Getty Images

Modifică Setările