News

Michael Phelps, arestat în Baltimore

de admin

Încă un sportiv care ajunge să aibă probleme cu legea. Înotătorul care deţine cele mai multe medalii olimpice a fost arestat ieri, fiind nevoit să-şi ceară scuze în faţa susţinătorilor săi. "Îmi asum întreaga responsabilitate", a scris el.


"Îmi dau seama de gravitatea faptelor mele şi îmi asum întreaga responsabilitate. Ştiu că aceste cuvinte poate că nu înseamnă prea mult acum, dar îmi pare foarte rău că am dezamăgit atâţia oameni", a scris pe Twitter sportivul de 28 de ani care are 22 de medalii olimpice în palmaresul său.

Şi, într-adevăr, motivul pentru care a fost arestat ieri a venit ca o surpriză totală pentru fanii săi, care sunt convinşi că el duce o viaţă sportivă. Phelps a fost tras pe dreapta în Maryland pentru că circula cu autoturismul său 4X4 cu 135 km/h într-o zonă în care limita de viteză este de 45 km/h, iar ulterior, poliţiştii au descoperită că acesta era şi în stare de ebrietate. Nu e chiar atât de grav, ar zice unii. Dar de fapt, poate că poliţiştii i-au salvat viaţa. Michael a fost eliberat, urmând a se prezenta la proces. Problema este, însă, că nu e prima dată când înotătorul se urcă beat la volan. El a mai fost arestat din acelaşi motiv, tot în Marylandul natal, în anul 2004.

Foto: WENN

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările