News

Michelle Obama, moment inedit la Grammy alături de Lady Gaga, Jennifer Lopez, Jada Pinkett-Smith şi Alicia Keys

Michelle Obama, moment inedit la Grammy alături de Lady Gaga, Jennifer Lopez, Jada Pinkett-Smith şi Alicia Keys camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Fosta primă doamnă a Statelor Unite a fost în prim-plan aseară, la decernarea "Oscarurilor" din industria muzicală.

Michelle Obama a avut o apariţie surpriză pe scena galei Grammy Awards, duminică seară, la Los Angeles, alături de artistele Lady Gaga, Jennifer Lopez şi Jada Pinkett-Smith şi de gazda Alicia Keys. Momentul a fost cu atât mai emoţionant, cu cât discursurile celor prezente pe scenă au vorbit despre meritele pe care muzica le are în promovarea diversităţii

"Mi s-a spus că sunt ciudată, că felul în care arăt, alegerile pe care le fac şi muzica mea nu au cum să dea roade. Dar muzica mi-a spus să nu le dau ascultare! Muzica mi-a acaparat urechile, mâinile, vocea şi sufletul şi m-a condus către voi şi către monstruleţii mei, pe care îi iubesc atât de mult", a spus Lady Gaga.

"Când eram în Bronx, muzica mi-a dat un motiv să dansez, de la hip hop la freestyle, pop, soul şi salsa. Şi m-a făcut să mă mişc de la bloc până pe scenă şi chiar pe marele ecran şi mă face să-mi amintesc de unde provin, dar şi până unde pot ajunge. Muzica a fost întotdeauna locul în care ne putem simţi liberi cu adevărat", a declarat Jennifer Lopez.

"Ne exprimăm durerea, puterea şi progresul prin muzică, indiferent dacă o creăm noi sau doar o apreciem. Dar ştiu sigur că fiecare voce pe care o auzim trebuie să fie onorată şi respectată", a întărit Jada Pinkett-Smith.

"De la discurile Motown şi până la "Who Run the World", muzica m-a ajutat întotdeauna să îmi spun povestea. Şi ştiu că acelaşi lucru e valabil pentru fiecare dintre cei care se află aici. Indiferent că ne place să ascultăm muzică country, rap sau rock, muzica ne ajută să împărtăşim cu ceilalţi demnitatea noastră şi grijile noastre, speranţele şi bucuriile noastre. Ne ajută să ne ascultăm unul pe celălalt. Muzica ne arată că toate aceste lucruri sunt importante, fiecare poveste şi fiecare voce, fiecare notă în cadrul fiecărui cântec", a completat Michelle Obama.

"În seara asta sărbătorim măreţia fiecăruia dintre noi, prin muzică!", a decretat Alicia Keys.

Modifică Setările