News

Michelle şi Barack Obama, la primul lor Oscar! Cum au ajuns printre hollywoodieni

Michelle şi Barack Obama, la primul lor Oscar! Cum au ajuns printre hollywoodieni

Surpriza galei de ieri seară a fost să-i vedem printre laureaţi şi pe foştii prezidenţiabili ai Americii.

Michelle şi Barack Obama au deschis şampania ieri seară, după ce producţia „American Factory” a fost desemnată câştigătoare la categoria Cel mai bun film documentar.

Este vorba despre documentarul realizat de compania fostei perechi de la Casa Albă, Higher Ground, pentru Netflix, care spune povestea a mii de muncitori disponibilizaţi de compania Moraine din Ohio, după recesiunea din 2008. Câţiva dintre ei au fost reangajaţi, şase ani mai tîrziu, de compania chineză Fuyao Glass America, care a preluat fabrica.

„Mă bucur să văd că American Factory a fost nominalizat la premiile Oscar, la categoria Cel mai bun documentar. Este genul de poveste pe care nu o vedem foarte des şi exact ceea ce eu şi Michelle sperăm să realizăm cu Higher Groud (n.r. compania de producţie înfiinţată de fostul cuplu prezidenţial). Felicitări întregii echipe“, a transmis Barack Obama, pe Twitter.

Iar acesta este doar unul dintre proiectele soţilor Obama din cadrul contractului de opt cifre semnat cu platforma de streaming online.

Comentarii

Modifică Setările