News

Michelle Williams nu mai e singură! Iat-o în compania noului iubit!

Michelle Williams nu mai e singură! Iat-o în compania noului iubit!

Viaţa ei amoroasă n-a fost nicicând etalată, Michelle Williams fiind dintre acele staruri hollywoodiene foarte discrete în ceea ce priveşte viaţa personală. Ne amintim, desigur, de relaţia cu regretatul Heath Ledger, precum şi de cea cu Jason Segel. Însă, de câţiva ani nimeni nu mai ştie nimic despre viaţa amoroasă a actriţei. Michelle Williams are o noua relaţie Cea mai recentă relaţie a actriţei a fost cea cu Jonathan Safran Foer (2015), care însă n-a fost confirmată niciodată. Ei bine, zilele trecute, actriţa a fost surprinsă în timp ce se afla în compania unui bărbat misterios, alături de care era foarte drăgăstoasă chiar şi-n public, şi despre care toţi, evident, bănuiesc că e noul ei iubit.

Aşadar, să fi trecut la capitolul următor în viaţa ei? Să fi găsit pe cineva alături de care să vrea să-şi petreacă timpul? E foarte posibil, dat fiind faptul că Michelle şi respectivul au defilat, ţinându-se de mână şi sărutându-se, pe străzile din Roma, duminică.

Culmea e că în compania lor se afla şi fiica actriţei şi a regretatului actor Heath Ledger, Matilda, semn că bărbatul nu este unul străin de familia actriţei. Ne bucurăm, aşadar, să vedem că Michelle şi-a găsit consolarea şi, totodată, un bărbat lângă care să descopere din nou iubirea.

Modifică Setările