News

Mick Jagger (75), părăsit de iubita de 23 de ani pentru un bărbat mai tânăr şi mai bogat!

Mick Jagger (75), părăsit de iubita de 23 de ani pentru un bărbat mai tânăr şi mai bogat!

Le stătea bine împreună, nu-i aşa? Păcat că Noor Alfallah, iubita faimosului rocker din ultimii trei ani, nu mai crede asta şi i-a găsit liderului trupei The Rolling Stones un înlocuitor mai tânăr şi chiar mai bogat decât unul dintre cei mai mari muzicieni din lume!

Când eşti liderul celei mai tari trupe de rock de pe planetă, ai toate femeile la picioare. Sau cel puţin aşa i s-a întâmplat până de curând vocalistului şi fondatorului formaţiei The Rolling Stones, când se bucura de admiraţia fanelor lui din întreaga lume.

Din păcate, rockerul de 75 de ani s-a trezit la realitate când iubita lui, cu peste cinci decenii mai tânără decât el, l-a înlocuit cu un miliardar mai tânăr şi chiar mai arătos decât el. Vorba vine “mai arătos”, pentru că există o asemănare evidentă între doi doi bărbaţi. Noul partener al lui Alfallah arată mai bine decât legendarul rocker doar pentru că este cu aproape 20 de ani mai tânăr decât el!

Noor Alfallah (23) a încheiat pe nepusă-masă idila de trei ani cu Mick Jagger (75) şi, după ce a fost curtată timp de câteva luni bune de miliardarul filantropist Nicolas Berggruen (57), a acceptat să-i devină iubită. Asta ca să nu spunem pe şleau că e absolut posibil ca cei doi să fi devenit iubiţi încă de pe vremea când fătuca poza încă în iubita oficială a lui Jagger…

Modifică Setările