News

Mick Jagger a devenit tată la 73 de ani!

Mick Jagger a devenit tată la 73 de ani!

22 October 2016 - Las Vegas, NV - The Rolling Stones, Mick Jagger. The Rolling Stones perform at T-Mobile Arena. CAP/ADM/MJT © MJT/ADM/Capital Pictures

Rockerul de la Rolling Stones şi iubita lui, Melanie Hamrick, au devenit părinţii unui băieţel în cursul zilei de 8 decembrie. Mick Jagger, tată pentru a opta oară! Copilul care a venit pe lume pe 8 decembrie este cel de-al optulea moştenitor de-ai lui Mick Jagger. “Fiul lui Melanie Hamrick şi al lui Mick Jagger s-a născut astăzi în New York şi ambii părinţii sunt foarte încântaţi. Mick a fost prezent la maternitate când micuţul a venit pe lume”, a declarat ieri reprezentantul legendarului muzician. Melanie, mama fiului lui Jagger a fost balerină PR-ul starului a adăugat că atât mama, care este cu peste 40 de ani mai tânără decât iubitul ei, cât şi copilul sunt bine după naştere. “Cerem ca jurnaliştii să le respecte intimitatea celor doi părinţi, în aceste momente”, a mai spus reprezentantul lui Jagger.

În septembrie, apropiaţii rockerului susţineau că leaderul trupei Rolling Stones nu era tocmai încântat de faptul că urma să devină din nou tată. “Nici măcar nu le-a răspuns oamenilor la felicitările trimise cu ocazia aflării vestei că iubita lui era însărcinată. Familia e foarte importantă pentru el şi tocmai de aceea nu e deloc fericit că va avea 80 de ani când fiul lui va fi doar un puştan”, a declarat un apropiat de-ai trupei.

Mick şi fosta balerină Melanie au devenit un cuplu în 2014. Jagger mai are şapte copii – cel mai mare, Karis, are peste 40 de ani – şi este, de asemenea, bunic.

foto - Hepta, Instagram Melanie Hamrick