Royal Babies

Micul prinţ George nu ştie cum îl cheamă? Numele ciudat pe care a spus că îl are, atunci când a fost întrebat

Micul prinţ George nu ştie cum îl cheamă? Numele ciudat pe care a spus că îl are, atunci când a fost întrebat

Nu mai este niciun secret că micuţii George şi Charlotte sunt în centrul atenţiei de fiecare dată când apar în public şi că sunt mereu puşi pe şotii, însă acum fiul cel mare al Prinţului William şi al lui Kate Middleton i-a uimit mai mult ca niciodată pe cei din jur.

În timp ce se plimba prin Berkshire alături de sora lui, Charlotte, şi de bunica din partea mamei, Carole Middleton, micul prinţ George a fost abordat de o femeie care îşi plimba câinele şi care le-a dezvăluit celor de la The Sun ce a vorbit cu băieţelul, însă a vrut ca identitatea ei să rămână secretă.

„Am fost rugată de oamenii legii care se aflau în zonă să nu le fac poze celor mici, dar am intrat în vorbă cu George, deoarece mângâia câinele pe care îl plimbam. L-am întrebat cum îl cheamă, chiar dacă ştiam deja, dar am fost surprinsă de răspuns. Mi-a spus că îl cheamă Archie şi a zâmbit larg. Nu ştiu de ce mi-a dat acest răspuns“, a spus femeia.

Este posibil ca aceasta să fie porecla pe care Prinţul George o are în familie, dar se poate ca acest nume să vină şi de la Alexander, deoarece numele întreg al micuţului este George Alexander Louis.