News

Mihaela Borcea, mesaj pentru iubit: "Eşti acea persoană deosebită care mă ţine de mână şi mă ascultă zi şi noapte"

Mihaela Borcea, mesaj pentru iubit: "Eşti acea persoană deosebită care mă ţine de mână şi mă ascultă zi şi noapte"

Mihaela Borcea face dezvăluiri despre relaţia cu Sorin Carp, omul care i-a schimbat lumea după divorţul de Cristi Borcea.

Timp de 22 de ani, lumea ea s-a învârtit în jurul lui Cristi Borcea. Împreună au trecut prin multe, chiar şi printr-o otrăvire cu metale. Păreau unul dintre cele mai sudate cupluri, aşa că vestea despărţirii a venit ca un trăznet pentru toţi cei care îi cunoşteau. Dacă după acest episod Cristi Borcea a bifat alte iubiri şi alte căsătorii, Mihaela a preferat să îşi ascundă viaţa sub o discreţie totală.

A negat că iubeşte chiar şi atunci când a fost târâtă într-un scandal mediatic de concubina unuia dintre angajaţii săi, nimeni altul decât Sorin Carp, omul lângă care Mihaela reuşise să decopere liniştea după un mariaj furtunos. În urmă cu câteva luni însă, femeia de afaceri a decis să dea tăcerea la o parte şi să lase la iveală semnele iubirii pe care o trăieşte. A început să pună pe conturile de socializare poze din vacanţele petrecute alături de actualul său partener de viaţă, de la petreceri.

Ultimele declaraţii pe care Mihaela i le face jumătăţii sale spun multe despre relaţia pe care fosta doamnă Borcea o trăieşte astăzi, aşa că nu ne-am mira ca într-un final cei doi să treacă şi la pasul următor.

"La mulţi ani, iubitule! Eşti acea persoană deosebită care mă ţine de mână şi mă ascultă zi şi noapte, care îmi redă liniştea atunci când totul merge rău şi alături de care totul este mai frumos!!Fie ca toate dorinţele să ţi se îndeplinească, să fii sănătos, să ai parte numai de noroc şi să ajungi mereu acolo unde îţi doreşti! Te iubesc!", a scris Mihaela pe un cont de socializare.

Modifică Setările