Vedete

Mihaela Cãlin revine pe sticlă. O altă ştiristă a Antenei 1 este însărcinată

Mihaela Cãlin revine pe sticlă. O altă ştiristă a Antenei 1 este însărcinată

A născut un băieţel, iar după patru luni de pauză revine pe sticlă. Mihaela Cãlin se reîntoarce de luni la Observator. “Îmi este foarte dor de munca mea, de colegi, de desfãşurãtoare şi de public! În aceste patru luni am simţit cã oamenii mi-au fost mereu alãturi şi mi-au transmis gândurile lor bune, aşa cã abia aştept sã mã întorc iar la ştiri pentru ei!”, a declarat Mihaela Cãlin.

 În perioada cât a lipsit de pe sticlã, Mihaela şi-a îndreptat toatã atenţia cãtre Petru: “În aceste aproape 4 luni de când s-a născut, noi doi am fost nedespărţiţi. Mi-am dorit sã fiu lângã el non-stop, sã îl vãd cum creşte, cum începe să înţeleagă lumea, să ne recunoască. Sunt fascinată de el!”, a povestit Mihaela Cãlin.

Tot cãtre un bebeluş îşi va îndrepta atenţia şi actuala prezentatoare a Observatorului 16 de la Antena 1, Ionela Lucan. “Dupã ediţia de astãzi a ştirilor şi dupã atâţia ani în mijlocul evenimentelor,  iau o mica pauzã de… bebeluş! J O sã fiu mamã pentru prima datã în mai puţin de douã luni şi abia aştept sã experimentez şi acest sentiment, dupã mixul de trãiri de care am avut parte în tot acest timp, ca jurnalist. A fost o onoare sã întru în casele telespectatorilor în fiecare zi şi sã le aduc cele mai importante ştiri ale zilei. Le mulţumesc tuturor pentru cã m-au urmãrit şi au fost alãturi de mine, mai ales în ultima jumãtate de an! Promit sã ne revedem curând, cu ştiri bune!”, a mărturisit ştirista.

 

Modifică Setările