News

Mihaela Cernea de la Class s-a reprofilat pe timp de pandemie. Cum face bani artista

Mihaela Cernea de la Class s-a reprofilat pe timp de pandemie. Cum face bani artista

A rămas fără concerte, dar face bani din alte domennii. Mihaela Cernea de la Class predă muzică şi şi-a deschis o sală de yoga şi fitness. Ba mai mult, chiar fiul ei, îi păşeşte pe urme. Leon ş-a făcut o trupă, Alarma.

“Da, într-un fel, da, viaţa ni s-a schimbat, dar nu foarte mult. Eu am studioul chiar lângă casă. A fost doar perioada de izolare mai grea atunci când am făcut cursuri cu elevii mei online, dar acum am dat drumul la ore. Vin elevii la mine, vine lumea, stăm la distanţă unii de alţii, încă nu s-a îmbolnăvit nimeni. La înregistrări se stă cu mască, e ok. La canto nu se poate cu mască, dar păstrez o distanţă, sunt foarte atentă.

Nu am închis afacerea, sala de sport merge încă. S-a schimbat doar modul de lucru, acum avem câte un client cu antrenorul lui. La ora de grup băgăm doar 6-7 oameni. Dezinfectăm în schimb foarte bine, ştergem pe jos cu o soluţie dezinfectantă, zici că suntem la spital, e ca în sala de operaţie aşa miroase. Unele sporturi precum pilates poţi să le faci şi cu mască. Acasă suntem mai relaxaţi. Ne temem de virus, aşa e, dar trebuie să ne continuăm viaţa, acum nu putem să punem lacăt pe uşă’’, spune artista pentru Playtech.ro.

Artista crede că ar trebui să învăţăm să trăim această ameninţare.

 

“Purtatul de mască ne fereşte, nu a avut nimeni nimic în familia noastră până acum. Am avut în schimb nişte prieteni buni de-ai noştri care s-au îmbolnăvit”.

 

Modifică Setările