News

Mihaela Rădulescu arată cum a reuşit să obţină un trup tonifiat: trage de fiare în piscină. Diva e mai sexy ca niciodată FOTO

Mihaela Rădulescu arată cum a reuşit să obţină un trup tonifiat: trage de fiare în piscină. Diva e mai sexy ca niciodată FOTO camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

La soare te poţi uita, dar la ea nu! Mihaela Rădulescu arată senzaţional la 50 de ani, iar imaginile în care diva face gimnastică în piscină dovedesc asta.

Îmbrăcată lejer într-un costum de baie din două piese, vedeta TV a ţinut să le arate admiratorilor săi de pe Instagram cum se execută un exerciţiu ca la carte, fandări cu gantere, asta în timp ce apa din piscină îi scăldă trupul bine tonifiat.  “Aici lucram braţe şi abdomen. Cu ceva stretching pentru picioare. Lucrez toate grupele de muşchi, în apă şi pe uscat”, le-a explicat Mihaela Rădulescu celor care îi urmăresc contul de socializare.

Mihaela a avut întotdeauna o talie de visepe şi un corp bine lucrat, mai puţin în timpul sarcinii când s-a îngrăşat peste 30 de kilograme. ”După ce a trecut euforia sarcinii şi minunea alăptatului, am realizat că eram nu numai o mamă fericită, ci şi o grasă nefericită. Toată viaţa făcusem sport de performanţă şi nu refuzasem nici o provocare la alte întreceri sportive. Singurul capitol la care n-am avut nici o reclamaţie de când mă ştiu fusese silueta mea, corpul atletic, bine proporţionat, şi dinamismul cu care mă mişcam. Cu 32 de kilograme în plus, gazela din mine semăna mai mult cu o raţă legănată, ca să nu spun balenă eşuată”, povestea ea.

Diva din Monaco a adoptat un regim de viaţă sănătos. Mihaela nu mănâncă dulciuri, prăjeli, bea multă apă. Ba mai mult, vedeta TV respectă câteva reguli pe care a ţinut să le împărtăşească:

"Suc de legume în fiecare dimineaţă (castravete, ghimbir, ţelină şi un măr, pentru un gust mai plăcut). Înlocuiesc cafeaua cu ceai verde, la care adaug puţin ghimbir şi multă lămâie.

 Îmi fac un masaj cu sare de Himalaya (tip grunjoasă) la picioare, începând de la tălpi şi până la şolduri – stimulează circulaţia şi sistemul limfatic şi, ca bonus, lasă pielea foarte fină.

Mănânc de 3 ori pe zi, la ore fixe, fără ronţăieli între mese. De sete, beau apa şi iaurt de băut, dar numai între mese, nu în timpul lor”, dezvăluia vedeta într-o postare pe Facebook.

 

 

Modifică Setările