News

Mihaela Rădulescu, despre cel mai important bărbat din viaţa ei

Mihaela Rădulescu, despre cel mai important bărbat din viaţa ei

Frumos şi cool, deştept şi simpatic, activ şi iubăreţ, se ţin de mână şi se sărută pe stradă şi nu priveşte după alte femei. Un bărbat complet, care ar fura inima oricărei femei.

Toată lumea e cu ochii pe ea. O studiază, o analizează, o urmăreşte să vadă ce face, cum face, când face şi, mai ales, cu cine face. Că astăzi iubeşte un bărbat, mâine intre altul în viaţa ei, totul se răstoarnă într-o clipă, dar povestea rămâne mereu aceeaşi: despre dragoste.

Un singur lucru rămâne constant şi sigur în viaţa ei: fiul său, Ayan.

„Ăsta bărbat ! E frumuşel foc şi cool, deştept şi simpatic, activ şi iubăreţ, mă lasă să-l ţin de mână pe stradă şi să-l sărut, nu se uită după alte femei şi nu mă întrerupe când vorbesc :))))))) Păcat că e fii-miu:))))))) Sunt tare fericită să fiu mamă-sa şi să mă ocup cu atâta iubire că din aşa un băiat grozav, să iasă un bărbat pe cinste, care să respecte toate femeile din viaţa lui. O lecţie straşnică pe care trebuie să o primească la timp, de la mama lui, orice băiat“, scrie cu mulţumire Mihaela despre Ayan.

„Ziceam că... orice-ar fi, nu renunţ la sărutul de trezire şi nici la ăla de ieşit din casă - chiar dacă acum pleacă singur la scoala şi se încheie singur la pantofi.... Of, mi-e dor de vremurile în care trebuia să-l învăţ tot şi să-l ajut cu toate... Ba mă bucur că a crescut ! Ba…, ştiti voi, mamelor, ce zic io aici, cu emoţie şi iubire...“, a încheiat ea.

Foto: pagina personală