News

Mihaela Rădulescu, despre al doilea copil. Ce s-a întâmplat când a încercat să înfieze un frate pentru Ayan

Mihaela Rădulescu, despre al doilea copil. Ce s-a întâmplat când a încercat să înfieze un frate pentru Ayan camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Mihaela Rădulescu nu s-a ferit niciodată şi mereu a vorbit despre viaţa personală. A făcut declaraţii şi despre al doilea copil. 

Are 50 de ani, un fiu model, un iubit celebru la nivel internaţional şi o carieră de invidiat. Mihaela Rădulescu trăieşte o viaţă de poveste, departe de România. Este fericită alături de familia sa, chiar dacă a trecut şi prin momente mai neplăcute de-a lungul anilor. A avut mereu zâmbetul pe buze, şi-a făcut meseria cu drag şi şi-a bucurat publicul.

Nu s-a ferit să vorbească depre viaţa personală, despre familia ei. Mulţi dintre fanii săi au fost curioşi, de ce vedeta nu a făcut şi al doilea copil. Într-un interviu exclusiv pentru OK! Magazine, Mihaela Rădulescu a recunoscut că şi-a dorit un frate pentru Ayan. Mai mult de atât, vedeta a încercat să rămână iar însărcinată. 

Sinceră, diva de la Monaco a dezvăluit că a încercat să adopte un copil. Ea încercat să aibă o familie mai mare: "De multe ori, dar nu s-a potrivit. Nici să fac un copil, nici să-l adopt, am încercat ambele variante. Rămân, pentru moment, la unul şi bun. (râde)"

Mihaela Rădulescu a mai povestit că dacă ar putea da timpul înapoi ar mai face câteva schimbări importante. S-ar fi concentrat mai mult pe viaţa personală, de familie: "Aş fi făcut mai mulţi copii şi ceva mai devreme, în loc să fi fost atât de preocupată de muncă şi succes profesional. Sunt bune şi alea, nu zic nu, dar îmi place să fiu mamă şi simt că n-aş fi dat greş cu încă vreo doi, trei copii."

Cât de mult seamănă Mihaela Rădulescu cu mama ei! Imaginea este izbitoare

Mihaela Rădulescu şi-a sărbătorit, ieri, mama. Fostă profesoară de română, Marilena Ţiganu este cea de la care Diva din Monaco a moştenit numeroase calităţi, dar şi charisma şi frumuseţea.

Mai emoţionată ca niciodată, Mihaela a postat pe pagina ei de socializare un mesaj plin de semnificaţii pentru cea care i-a dat viaţă, dar şi o poză din tinereţe cu aceasta.

 

Modifică Setările